#CUBALUIANDREI [foto expo] / AL DOBSON JR. [DJ Set] @ Terasa Monteoru

Cuba lui Andrei

Cuba lui Andrei

#CUBALUIANDREI [foto expo] / AL DOBSON JR. [DJ Set] @ Terasa Monteoru
27 August, 19:00

Andrei a dat o tură în Cuba în urma concursului Havana Club „Pack Your Bag” şi s-a întors în ţară cu câteva carduri pline de poze, pe care le-a printat şi pe care a decis să le expună.

Dacă n-ai ajuns încă în Havana şi vrei să vezi care e treaba pe străzile de acolo şi cum arată #CubaLuiAndrei, vino joi, 27 august, la Terasa Monteoru, de la ora 19:00.

Te aşteptăm la un cuban social club bine anturat, cu o poveste cubaneză spusă prin poze de stradă, cu Havana Club şi cu un blend de sound-uri infuzate cu World Music de la Al Dobson Jr., alături de Nipple’s Delight şi DJ TOM.A.

Intrarea este liberă, iar dacă ajungi până la ora 20:00, te introducem în atmosferă cu un welcome drink cu iz cubanez, din partea casei.

Un eveniment susţinut de Havana Club.

Andrei Radu, 32, s-a născut în Sinaia, a terminat o facultate și un master în mediu la Cluj, apoi a ajuns în București, unde a urmat Facultatea de Arte, secția Foto-Video. Este fotograf full-time la propriul său studio, Point Studio, iar în timpul liber caută oameni, locuri și momente din viața de zi cu zi care trec de cotidian și reușesc să declanșeze energii ce merită împărtășite mai departe. El le spune „moments of ordinary”.
www.radu-andrei.ro

AL DOBSON JR. (UK) – DJ Set

Al Dobson Jr. locuieşte în Peckham, Londra, dar produce muzică venită, parcă, de pe continente îndepărtate. Este un producător, selector, remixer, compozitor, percuţionist, chef şi frizer obsedat de expresivitatea ritmică, colecţionar de discuri vechi şi muzică tradiţională exotică, câteodată sud-americană, câteodată asiatică, dar mereu obscură.
A apărut „de nicăieri” cândva în 2013 şi într-un singur an a lansat 3 EP-uri şi 2 albume la Rhythm Section International, 22a si Izwid, a bifat colaborări cu Bradley Zero, Kutmah, Tenderlonius, Mo Kolours, Reginald Omas Mamode IV, Jeen Bassa, şi-a văzut piesele difuzate la BBC Radio 6 de către legendarul Gilles Peterson şi a ajuns pe listele „One to Watch” ale mai multor publicaţii de profil ca Stamp the Wax sau FACT Magazine. Ca DJ, a devenit o prezenţă obligatorie pe line-up-uri cu greutate: Boiler Room, Dimensions Festival, Worldwide Festival, Gottwood Festival sau Excursion.
facebook.com/aldobsonjr
soundcloud.com/al-dobson-jr

NIPPLE’S DELIGHT

Nipple’s Delight este o entitate concepută în Bucureştiul anului 2015, formată din doi DJ cu o experienţă consistentă, reprofilaţi şi reorganizaţi în jurul unui teanc de discuri şi piese, dacă nu rare, cel puţin greu de găsit. Mixează Boogie, Disco sau House cu puternice influenţe World Music, Afro sau Tropical.
facebook.com/sfarkishdelish
soundcloud.com/nipples-delight

TOM.A

TOM.A a activat timp de vreo 6 ani în Bucureşti şi încă vreo 3 în Köln, până la revenirea sa permanentă în ţară. Este parte a crew-ului german [elek’tro:nik mju:zik], care l-a propulsat în ultimii ani pe aceeaşi scenă cu DJ de calibru ca Boddika, Jackmaster, Mosca, Glenn Astro sau Gerd. Mixează, de obicei, House foarte dansant cu iz de Funk, Soul şi Jazz. Şi o face impecabil.
facebook.com/diskjockeytom.a
soundcloud.com/diskjockeytoma

Leave a reply (we review all comments)