The Biggest Rooftop Party in Town @ Iulius Mall, Cluj

TBRPIT Cluj

TBRPIT Cluj

The Biggest Rooftop Party in Town @ Iulius Mall, Cluj
22 August, 16:00

Prima editie a The Biggest Rooftop Party in Town din Cluj , si de altfel ultima din aceasta vara, are loc sambata, 22 august, pe acoperisul Iulius Mall, cu nimeni alta decat mult asteptata artista napoletana Deborah de Luca , numita senzatia internetului.
Line up-ul este completat de membrii agentiei Alongside Artist – Atapy, Mahony si Nusha.

The biggest rooftop party in town prinde amploare de la an la an. Daca in 2013 am inceput cu un singur rooftop in Bucuresti, in 2014 am ajuns si la Timisoara si Iasi, iar vara aceasta adaugam pe lista noastra si Clujul.
Este singurul concept care se desfasoara an de an in acelasi loc, pe singurul rooftop din oras (atat Bucuresti, Iasi, Timisoara cat si Cluj), cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicii electronice.

Pentru prima data ajungem la Cluj, pe un rooftop de exceptie, cu un line-up de zile mari :

Deborah De Luca – Sola mente records
facebook.com/deborahdelucadj
deborahdeluca.it
soundcloud.com/deborahdelucadj

Atapy – Get Physical / Bedrock
facebook.com/atapy
soundcloud.com/atapy
residentadvisor.net/dj/atapy

Mahony – Fumakilla /District Raw
https://www.facebook.com/mahonydj
https://soundcloud.com/mahonydj

Nusha – Suruba / Crossfrontier Audio
https://www.facebook.com/Nusha.Dj
https://soundcloud.com/nushaa

Deborah de Luca sau “senzatia internetului” asa cum au numit-o cei de la Egg London, vine in premiera la Cluj pentru a-si incanta miile de fani cu aparitia sa unica.

Deborah de Luca este o prezenta regulata la cele mai mari evenimente de techno din intreaga lume, groove-ul sau napoletan rasunand puternic pretutindeni, aducand multimea in extaz.

Atapy este unul dintre cei mai placuti si apreciati artisti romani.Nu are nevoie de foarte multe cuvinte, pentru ca toata lumea il cunoaste. Single-urile sale au atras atentia si contributia unor artisti precum M.A.N.D.Y./Dubfire/Laurent Garnier/Ritchie Hawtin/ Tom Budden/ Djuma Soundsystem/Someone Else/Jacuzzi Boys/Brothers Vibe. In prezent, Atapy are colaborari cu artisti renumiti din LA precum Louisahhh!!! si Cari Golden, vocalisti care lucreaza cu nume mari ale muzicii electronice underground.

Mahony este printre putinii artisti romani care pune muzica la cel mai mare festival de muzica electronica din Romania, Sunwaves.
Este rezidentul clubului Kristal inca din anul 2010, an in care a fost desemnat si cel mai bun rezident cu cea mai rapida ascensiune. A pus muzica alaturi de Lee Burridge, Dubfire, Audiofly, John Digweed, Carl Cox, dOP, James Zabiela, Pan-Pot, si alte nume mari.
Datorita rezidentiei la clubul Kristal si participarea la festivalul Sunwaves pune muzica in cluburi din Berlin, Paris si Barcelona.

Nusha este artista cu cea mai mare ascensiune in randul dj-itelor din Romania.A evouluat rapid, si sigur, ajungand sa puna muzica altaturi de cele mai mari nume din industria muzicii electronice , precum : Solomun, dOP, Audiofly, James Zabiela, etc.
Motto-ul sau este “daca vrei sa dansezi pana ce-ti plang tenesii…atunci asculta-mi muzica” .

Nu uita : Sambata, 22 august ne vedem pe rooftop la Iulius Mall la petrecerea care cu singuranta iti va ramane in minte mult timp.
Apropo : ne dorim sa afle tot Clujul ca Deborah de Luca ajunge in oras.

Biletele se pot achizitiona in avans, prin intermediul retelei bilete.ro, dar si in ziua evenimentului.

Bilete regular in avans: 10lei
Bilete la intrare:
15lei inainte de 20:00
25lei dupa 20:00

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 16:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 19:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Leave a reply (we review all comments)