COLOR pres SECRETSUNDAZE w/ JAMES PRIESTLEY, GILES SMITH, CAP, PAUL POPA @ Halele Carol

COLOR pres. Secretsundaze

COLOR pres. Secretsundaze

COLOR pres SECRETSUNDAZE w/ JAMES PRIESTLEY, GILES SMITH, CAP, PAUL POPA @ Halele Carol
22 August, 22:00

ABSOLUT COLOR prezintă
SECRETSUNDAZE

JAMES PRIESTLEY
GILES SMITH
CAP
PAUL POPA

Halele Carol – Curtea interioară
Dr. Constantin Istrati 1 (vis a vis de Autogara Filaret, lângă Parcul Carol I)

Accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.
Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan cu el.
Informații: contact@coloring.ro

secretsundaze, celebra serie de petreceri organizate în timpul zilelor de duminica în Londra, s-a impus rapid ca una dintre vocile distincte ale Europei în muzica electronică underground. Încă de la începuturile sale din 2002, secretundaze a reușit să-și mențină relevanța printr-o coloană vertebrală muzicală puternică și viziunea unică a co-fondatorilor săi, DJ-ii rezidenți Giles Smith și James Priestley. Cu timpul, brandul a crescut, ajungând să reprezintă o casă de discuri foarte apreciată, dar și agenția de booking ”The Secret Agency”. Ca și label, secretsundaze a devenit în scurt timp o piață de desfacere esențială pentru muzicieni house și techno high-end ca Brawther, Amir Alexander, Youandewan, BLM.

Reprezentată de către rezidenții Giles Smith și James Priestley, secretsundaze susține de peste un deceniu o activitate de turneu intensă, atât pe scena marilor cluburilor ca Robert Johnson, Output, Space, Panorama Bar, The Rex, Trouw și Studio 80, cât și la festivalurile Lovebox, Eastern Electrics și Sonar. Înrădăcinată în scena de club londoneză, secretsundaze propune cele mai colorate petreceri alături de o colecție fascinantă de artiști asociați, de la Moodymann la Ricardo Villalobos sau Four Tet, ghidându-se după pasiunea pentru ritm, nu după tendințele muzicale.

secretsundaze.net/
facebook.com/ssldn
twitter.com/secretsundaze
soundcloud.com/secretsundaze
vimeo.com/secretsundaze
myspace.com/secretsundaze
secretsundaze.bandcamp.com/

JAMES PRIESTLEY

SECRETSUNDAZE
Londra, UK

De mic, James Priestly a fost încurajat să urmeze o carieră muzicală de către tatăl său, muzician de jazz. Împins în această direcție, a început prin a învăţa numeroase instrumente muzicale ca pianul și flautul, prima lui dragoste fiind saxofonul. Încă din adolescență, James a fost atras de muzica indie, dar şi de muzica psych /rock a anilor 60 și 70, ceea ce l-a motivat să învețe să cânte la chitară și să formeze o trupă în școală. Ajuns student la Universitatea din Nottingham, James a început să pună muzică, în special Drum n Base la vremea aceea. A început să lucreze și în celebrul magazin “selectadisc”, fiind astfel expus la muzica dance modernă, motiv pentru care a început să facă mai multe seturi de muzică alternativă și freestyle.

În 2001 se stabilește la Londra, continuându-și cariera în muzică, revenind la Selectadisc, apoi făcând parte din Timewarp Distribution, Phonica Records și Arision Recordings, perioadă ce i-a deschis ochii în direcția house și techno. În 2002, împreună cu prietenii săi din Cambridge, pune bazele seriei de petreceri secretsundaze, reuniuni cu muzică nouă, organizate într-o după-amiază colorată de duminică, în anturaje cosmopolite. Devenit în scurt timp cea mai în vogă petrecere din oraș, secretsundaze primește în 2005 premiile Mixmag și Time Out pentru „Cel mai bun club de noapte din Marea Britanie”.

James are un stil distinct de a mixa Deep House, Tehno, Freestyle, preferând să nu urmeze o direcție liniară. În background-ul său muzical se pot găsi şi producții personale, cu precădere melodii puternice și sunete calde. Stilul său nu a trecut neobservat, acesta având gig-uri în cele mai bune cluburi din întrega lume ca Robert Johnson, Fabric, Output, Studio 80 și Space. Septembrie 2007 marchează 10 ani de când James Priestly și-a început cariera de DJ, moment celebrat prin lansarea compilaţiei ”Secretsundaze Volumul 1”, co-administrat împreună cu A&Rs.

În 2008 a lansat ”Secretsundaze Volumul 2”, de un succes ce a fost urmat de un an incredibil de petreceri aclamate la nivel internațional. Anul 2011 îl întâmpină pe James și pe echipa lui de la secretsundaze cu Volumul 3 al compilaţiei, iar în 2012 revine în studio și lansează Speed și Baia 2012, avându-l ca partener de producție pe Marco Antonio. De atunci, atenția sa se concentrează pe dezvoltarea ”The Secret Agency” cu show-uri şi turnee internaţionale.

facebook.com/jamespriestleylondon
twitter.com/jamesdpriestley
soundcloud.com/james-priestley
facebook.com/ssldn
secretsundaze.net/

GILES SMITH

SECRETSUNDAZE, STHLM AUDIO, BANGBANG!, DESSOUS, FOUR:TWENTY, FEAR OF FLYING, TSUBA
Londra, UK

Ceea ce îl diferențiază pe Giles Smith de restul artiștilor este finețea pe care a dobândit-o de-a lungul anilor în mixarea muzicii house. Timp de două decenii, el a colecționat discuri care nu au văzut lumina zilei. La început, Smith era preocupat doar de înregistrarea pieselor auzite la radio sau prin cluburi, însă în prezent, el ocupă un loc bine meritat pe scena muzicii house.

În urmă cu un deceniu, alături de partenerul său James Priestley, contribuie la metamorfozarea scenei de clubbing din Londra, prin fondarea secretsundaze. De atunci, duminica devine o zi de o calitate muzicală indubitabilă. Smith știe cum să încânte publicuri de pretutindeni, de la Panorama Bar, Fabric, Plastic People sau Trouw la Cielo, Rex Club 11, dar și de la alte petreceri la care a luat parte, inclusiv Back to Basics și Faith.

“La mijlocul anilor ‘90, sunetele celor de la Blaze, Larry Heard, Ron și Chez au avut un mare impact asupra mea, însă am început să fiu atras și de sunetele moderne din Germania sau Olanda, acordând în același timp atenție și zonei de Detroit și Chicago house, care mă inspiră la momentul actual în crearea unei muzici cât mai longevive.”

Seturile lui Giles au fost întotdeauna remarcate pentru selecția muzicală subtilă și armonioasă, dar puternică în același timp. Mixând pentru Resident Advisor, Little White Earbuds sau Audio Families, contribuția sa în podcast-uri dă dovadă de pasiune nativă pentru muzica house și techno. Remixuri bine alese și seturi pline de naturalețe își găsesc locul pe LP-ul său, „Golden Age Thinking”, iar viitorul îl direcționează spre noi parteneri și proiecte din ce în ce mai atractive.

facebook.com/pages/Giles-Smith/273917586764
myspace.com/gilessmithmusic
soundcloud.com/gilessmith
secretsundaze.net/
thesecretagency.net/

Leave a reply (we review all comments)