CLOSING SEASON MOUNTAIN BEACH PIATRA NEAMT

Closing Mountain Beach

Closing Mountain Beach

CLOSING SEASON – MOUNTAIN BEACH @ PIATRA NEAMȚ
22 August, 23:00

Entuziasti ca-ntotdeauna dorim sa punem lucrurile in miscare, si nu oricum, ci prin placerea si bucuria de a face ceva inedit.

Şi pentru că vara ne duce cu gandul la o nouă experienţă, într-un cadru muzical înconjurat de natură şi armonie, i-am invitat pe artiştii care se regăsesc cel mai potrivit în conceptul creat de Mountain Beach pentru inchiderea celui de-al 6 lea sezon.

BRETT JOHNSON
residentadvisor.net/dj/brettjohnson
facebook.com/brettjohnsonpage
soundcloud.com/brett-johnson

ROBERT DREWEK (DBH, Pleasure Zone)(Frankfurt, Germany)
soundcloud.com/robert-drewek

ALI NASSER (E▮VOIE▮, Pleasure Zone)
soundcloud.com/ali-nasser
facebook.com/AliNasserMusic
feeder insider w/ Ali Nasser

ALEX RUSU (E▮VOIE▮, Mountain Beach)
soundcloud.com/alexrusu
soundcloud.com/bam-74
facebook.com/AlexRusuu
facebook.com/evoie.ro

Brett Johnson si-a castigat reputatia pentru ritmurile complexe care imbina intr-un mod inedit stilurile house, R&B, disco, cu influente tehno. Stilul sau a atras atentia unor nume legendare ca Derrick Carter si DJ Sneak cu care a colaborat inainte de a-si lansa propriul label, Aesoteric Records, iar intalnirea cu Chez Damier l-a facut sa-si inteleaga cu adevarat chemarea. A incediat scena in cluburi ca Fabric din Londra, Cocoon din Frankfurt, White Rabbit din Beijing, DC 10 din Ibiza, dar si la festivaluri precum T in The Park din Scotia si 10 Days Off din Belgia.

Robert Drewek (Frankfurt, Germany) detinatorul celei mai mari case de distributie la ora actuala din Europa si anume, DBH-MUSIC. Totodata el este responsabil pentru toate release-urile de la lable-ul Pleasure Zone, unde artisti romani ca Ali Nasser, Hozoc si Vid si-au facut cunoscute productiile.

Ali Nasser este omul care nu se duce. De ce? Datorită experienței pe care o are în domeniul muzical, atât din punctul de vedere al istoricului producțiilor cât și al tehnicii folosite în crearea acestora. A început precum marii compozitori, cu lecții de pian, apoi a trecut pe platanele de laWeb Club în 1998, iar constanta curiozitate și dorința de a evolua l-au făcut să devină inginer de sunet în cadrul localului Yama Studio. A început să producă muzică și a impresionat prin remixul laWoman’s Key ce s-a lansat pe label-ul Be Chosen, ce le-a atras atenția greilor de la DoEasy,Connaisseur, Soweso, Supernature Records sau de curând Pleasure Zone . În 2009, label-ul Sowesol-a adus pe Ali în Barcelona la Sonar Festival unde a năucit publicul împreună cu Kabale und Liebe,Audiofly, Steve Lawler. Sasha și Art Department au năvălit pe plaiurile pitorești ale Sălii Polivalente în 2014 susținuți pe măsură de Ali Nasser. Între timp el s-a alăturat celor de la Sunrise pentru a echilibra balanța și a oferi publicului român aceeași euforie pe care au resimțit-o și cei din străinătate. Ali Nasser si-a scris povestea electronica, colorata in note jazz funk si soul pe suportul unui dublu vinil, albumul sau de debut la PLEASURE ZONE!

Cu adevărat talentat și cu o ureche muzicală antrenată Alex aduce in prim plan sound-ul rar și vechi, uneori uitat al muzicii house veritabile insă traseul muzical l-a purtat in diverse influențe deep, soulfoul, funk.A imparțit pupitrul cu nume ca Livio&Roby, Chris Simmonds, Brother’s Vibe, Valentino Kanziany, Phil Weeks, Nima Gorji, Negru, Ali Nasser și mulți alții. Receptivitatea sa la cunoastere și nou, l-a adus in punctul in care iși dedică timpul pentru a produce propria muzică.

Bilete:
-25 RON – BRATARA IN AVANS ( CHAPLIN’S PUB SI MOUNTAIN BEACH)
-30 RON – IN SEARA EVENIMENTULUI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads