White Boyz #10 – Weekly Round-Up

White Boyz (WB) @ feeder (10. Saptamanal Lunar)

Salutari din stash-ul cu ‘muzica’!

Ne-am intors iarasi, din nou cu inca o selectie, mare finete demna de cele mai rafinate urechi cu ciocanas de diamant care bate pe nicovala de platina.. vrem doar sa va ajutam sa urcati scarita de clestar, sa fiti cat mai sus la finalul inca unei saptamani grele. Sa ne bucuram ca inca suntem in viata si ne spala ploaia de tot ce-i rau…

Mick Jenkins vine din Chicago cu lirica de otel sa taie ignoranta.. cel mai sanatos e sa-ti potolesti setea cu adevar dulce de izvor.

Toti am auzit de A$AP Rocky si A$AP Ferg da’ oamenii mai au vreo 10 tovarasi gata sa rupa tot…

Vrei sa zboare hainele de pe gagica? Baga niste Father.

Gucci Mane pe langa rapperi si producatori a scos tot felul de oameni la lumina.. Printre ei si Cam Kirk care a facut intr-un ‘trap house’ acu’ vreo 2 luni, o expozitie foto in cinstea lui Guwop si daca atmosfera era asa frumoasa Young Thug a zis sa filmeze si el un clip acolo.

Asta e pentru oamenii nostri care inca lucreaza pe salariu minim pe economie.. we feel you

Pentru ca stim ca albastru egal roz, sa schimbam un pic placa si sa admiram niste gagici de la ei care sunt peste 99% din baietii de la noi.. Pe Lady Leshurr am vazut-o prima data acu’ vreo 6 ani la un freestyle session la Westwood si vad ca inca se tine de treaba tipa, bine-asa..

Cica i-a aparut Aalyah in vis lui Timbaland si i-a zis ca Tink o sa fie the next big thing. S-ar putea sa aiba dreptate.

Am impresia ca Junglepussy s-ar putea sa te faca si cu cuvintele si cu pumnii.

Sa tot ai 17 ani si sa faci muzica ca Little Simz, mica-mica da’ flowu’ te ridica..

Daca am inceput in Chicago sa terminam in Chiraq cu Dreezy, care scuipa mai ceva ca niste cocalari in tramvai.. “And everybody that ain’t team Dreezy tell’em suck a dick from the back”

Si-am terminat frumos a 10-a editie cu 10 clipuri smechere si cu ocazia asta poate dam si noi drumu’ la pagina de facebook. Poate..

Leave a reply (we review all comments)