Ro Iff – Opening Party

Ro Iff - Opening Party @ La Pescărie (Vama Veche)

Ro Iff - Opening Party @ La Pescărie (Vama Veche)

Ro Iff – Opening Party @ La Pescărie (Vama Veche)
21 August, după film

Cum putem sarbatori inceperea festivalului de filme Ro Iff daca nu printr-o petrecere de pomina?

Oameni frumosi si muzica de calitate, pana la superbul rasarit din Vama Veche! Va asteptam cu drag la petrecerea de deschidere, sa ne cunoastem, sa dansam si sa povestim cate-n luna si in stele!

Coloana sonora va fi asigurata de:

Alt Om

Bully

Romania International Film Festival (Ro-IFF) este un eveniment cinematografic anual ce prezintă cinefililor români filme care nu sunt distribuite în circuitul multiplexurilor.
Timp de un deceniu, Ro-IFF a adus în faţa publicului peste 4000 de filme, deopotrivă lung metraje, scurt metraje şi documentare. De-a lungul acestor zece ani, Festivalul i-a avut drept oaspeţi de onoare pe Nick Powell (preşedinte executiv al Academiei Europene de Film), Emir Kusturica (regizor, premiat la Cannes pentru „Underground”, “Timpul tiganilor” / „Time of the Gypsies”, „Când tatăl era plecat cu afaceri” / „When Father Was Away On Business”), Kevin Costner (actor, premiat cu Oscar pentru „Dansând cu lupii” / “Dances with Wolves”), Julie Taymour (regizor nominalizat la Oscar pentru celebrul film „Frida”), Nicola Piovani (autor de muzică de film, premiat cu Oscar pentru „Viața e minunată” / „Life Is Beautiful”), Elliot Goldenthal (autor de muzică de film premiat cu Oscar pentru „Frida”) și alții.

Mai multe detalii despre Ro Iff aici:
https://www.facebook.com/ROIFF
http://www.ro-iff.ro

FB event: https://www.facebook.com/events/380171702178542/

Leave a reply (we review all comments)