Informații utile – TARE CA PIATRA 10

Sâmbătă

Info TARE CA PIATRA

Cu o săptămână înainte de TARE CA PIATRA, revenim cu informații suplimentare pentru o mai bună desfășurare a evenimentului.

1. Înscrierile online sunt obligatorii, pentru toate probele!
2. Pentru a beneficia de pachetele Early Bird (taxe de înscriere reduse), plata se face în avans, prin virament bancar, până la data de 20.08.2015, ora 12:00.
3. Acordul pentru minori poate fi accesat din formularul de înscriere, trebuie downloadat, completat și semnat de către unul dintre părinți. Cu acest Acord trebuie să vă prezentați în ziua concursului. Acordul NU trebuie să fie legalizat de către un notar!

Într-o altă ordine de idei, distracția participanților este foarte importantă pentru noi, de aceea organizăm un party în cinstea lor în noaptea dintre 22-23 august. Argatu și cei de la Bass Turbat alcătuiesc line-up-ul de anul acesta, alături de trupa Parannoya, dar și de LowCut&BeatMasher, ambii din Piatra-Neamț. Petrecerea are loc pe Muntele Cozla, în Igloo-ul de pe Platou, participanții având acces gratuit pe baza brățării primite la înscriere. Accesul se poate face cu telegondola, dar drumul este accesibil și cu mașina pentru cei ce vor să aleagă această variantă.

Programul detaliat al festivalului, dar și câteva opțiuni de cazare cu preț special pentru concurenții Tare ca Piatra pot fi găsite pe website-ul evenimentului, secțiunea FAQ.

PROGRAM:

Sâmbătă

Duminică

Reminder XC
Concursul de Cross – Country se desfășoară duminică, 23.08 și are 2 probe: Hobby & Expert.
Traseul concursului de cross-country acoperă Munții Cozla și Cârlomanul, are aproximativ 13 km pentru cursa de Hobby, 24.2 km pentru Expert și o diferență de nivel de 641m, terenul fiind alcătuit din drum pavat cu piatră cubică, drum forestier, poteci și teren accidentat.
Ședința tehnică are loc la ora 10:30, iar la ora 11:00 se dă STARTul din Pasajul Curtea Domnească – centrul orașului.

Traseu Hobby

Traseu Hobby

Traseu Expert

Traseu Expert

Probele de Skate / Role / BMX se vor desfășura în centrul orașului, pe platoul din Piața Curtea Domnească. Skatepark-ul Municipal va fi recondiționat și îi vom adăuga noi elemente, după care va fi mutat la locația concursului.

Așadar, te așteptăm să zguduim munții încă o dată, la un deceniu de TARE CA PIATRA !

Leave a reply (we review all comments)