White Boyz #08 – Sean Price

White Boyz (WB) @ feeder (08. S-a mai dus un smecher)

Noroc cu internetu’ ca pe langa throwback thursday a inventat si flashback friday manca-v-as ca altfel nu stiu ce ma faceam si scriam despre omu’ asta prea tarziu. Sean Price din Brownsville, Brooklyn juma’ de Heltah Skeltah, parte din Boot Camp Clik, “the brokest rapper you know”, omul care a definit “grown-man rap”, genul de mc anti-industrie muzicala pentru ca e atat de smecher si isi permite. As scrie mai multe dar mi se pare ca exploatez un moment trist, din pacate pentru toti oamenii care l-au apreciat ca artist si om Sean Price a murit in somn la sfarsitul saptamanii trecute asa ca mai bine sa ne bucuram de muzica frumoasa pe care a lasat-o in urma lui.

Cica era omu’ la HOT97 la parter ca avea interviu, vorbea cu Angie Martinez la telefon sa trimita pe cineva sa-l ia de jos si s-a lungit la discutie, moment in care bodyguardu’ de acolo i-a inchis telefonu’ ca cica asa nu se face, cum Sean Price nu permite d-astea l-a pocnit pe om cu telefonu’ si din cauza asta “Operation Lockdown” n-a mai ajuns la radio..

Daca ai rime smechere n-ai nevoie de cine stie ce videoclip.

Ochelarii aia..

Atentie vine mare brigada…

“Before I lay my head down to rest / I roll up a dimebag of petro, then let the sket’ blow”

Singurele lucruri pe care le-am inteles din clipu’ asta sunt ca Sean Price e smecher si femeile care se bat in ring cu manusi de box oversized sunt amuzante..

Alt videoclip varza.. alte rime tari.

Asta mi-a placut mai mult ca e cu tag-uri pe tabla..

Cine altcineva putea sa poarte tricou mov, caciula mov, geaca de piele mov si sa nu rada lumea de el? Pe langa asta productia lu’ Harry Fraud rupe ca de fiecare data. “Don’t rap and chew bubblegum”

Asa incepe sfarsitul.. in padure, light bondage, un topor.. ceva frumos.

Barbarian.. cause he only spits bars

Asta il tin de mult timp la favorite.

Pentru cine nu stia Sean Price pe langa versuri tari avea glume si mai tari asa ca daca tot m-am lungit mai mult decat de obicei… schimbam rimele cu niste caterinca si cam aia e..

Leave a reply (we review all comments)