Jazz in the Grass 04 @ Grădina Floreasca

Jazz in the Grass 04

Jazz in the Grass 04

Jazz in the Grass 04 @ Grădina Floreasca
12 August, 19:30

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS prezintă Jazz in the Grass 04 / IT DON’T MEAN A THING (IF IT AIN’T GOT THAT SWING)

Inspirat de celebra piesa omonima a legendarului pianist si sef de formatie care a fost Duke Ellington, concertul de miercuri seara de la Gradina Floreasca ne va purta prin anii nebuni ai muzicii americane, mult mai cunoscuti drept “Swing Era”.

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” și Café de Paris prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de Café de Paris sau de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

Take the “A” Train, Perdido, Stardust sau Chattanooga Choo Choo sunt doar cateva din melodiile – acum recunoscute ca si “standarde” – care au facut istorie in acei ani si vor rasuna si acum, in 2015, la fel de “Swing”.

Protagonista serii va fi Mihaela Alexa, alaturi de saxofonistul Sorin Zlat Sr. Acestia vor fi secondati de o redutabila sectie ritmica avandu-i pe Adrian Flautistu la bass si Claudiu Purcarin la baterie, avem deja garantia unei seri de Jazz pe care nu o putem rata.

Iata de ce, sunteti invitati cu totii la Swing Music!

Mihaela Alexa – voce
Sorin Zlat Sr. – saxofon
Mihai Filip – pian
Adrian Flautistu – bass

INTRARE LIBERĂ

Bd. Mircea Eliade nr.16
Rezervări – 0740.250.360

Leave a reply (we review all comments)