Been there, like that, again: Frudisiac

Suntem din nou la Frudisiac, de data aceasta pe terasă care era deja anunțată de Been there, like that: Frudisiac.

Este ferm construită pe piatră cubică, la margini se pot distinge bucăți mai mari, din același material și aceeași culoare cu rol de susținere a întregii construcții. În Berlin am întâlnit peste tot acest mod de a construi. Intuiesc că este foarte durabil.

Observați cum bucățile mai mari le protejează pe cele mai mici și parcă nu le lasă să cadă?

Au dispărut pomișorii, probabil e prea cald pentru ei și hibernează puțin. Sunt sigur că vor reapărea. Sunt aproximativ 5 mese cu 2-3 scaune fiecare. Culorile suprind prin contrast: noir vs. ocre. Plăcut efect ocular. Ca la KRK. Se potrivește în același timp cu cei doi pomi care parcă formează o poartă naturală generoasă spre Frudisiac.

Este Sâmbătă ora 4 după-amiaza, iar în jur soarele arde necontenit. Doar în jur! Pentru că aici suntem sub un mare pom care ne oferă o umbră nedescris de prietenoasă. Adie un vânt. Pe mese se găsesc niste recipiente haioase cu apă ce scaldă niște frunze, poate de mentă. Trec tineri, șușotind: parcă am auzit de locul ăsta, nu vă supărați ce rasă e? Ceva din Amstaff. Cââât? Sunt doar semne ale prezenței umane pe-alocuri.

Poate ați venit singuri și nu vreți doar să stați proptiți în fie mâna dreaptă sau stângă și să priviți. Luați și răsfoiți un Igloo dinăuntru.

Eu tot singur am venit însă, m-am întâlnit cu Gabriel, unul dintre Barista. S-a bucurat de revedere. I-au plăcut pozele colegului nostru Petre, ba chiar a selecționat vreo 3-4 pe care le va pune pe instagram și facebook. Mi-a istorisit ceva haios. Au luat niște litere de la un joc pentru copii și ia uite ce a ieșit

A mai rămas ”siac„ 🙂

Despre ce joc vorbim?

Cum vi se pare tactica de îmbrăcare a vazelor?

Gabriel s-a plimbat!

”the speciality coffee world will be gathering in Gothenburg next week and Gabriel will be there, meeting with the best baristas and roasters from around the world. enjoy Sweden, Gabi…„

A sosit și cafeaua. Tot Latte! Nu mă pot abține. Spuma este perfectă, dragostea din cească pare să nu se mai termine.

I-am istorisit lui Gabriel experiența mea cu Drop Coffee, la WestBerlin. A zâmbit, apoi m-a întrebat prompt dacă am fost la The Barn sau Collective. Am dat din umeri … trebuie să mai merg încă o dată la Berlin 🙂

Ați văzut din întâmplare filmul The Man Who Wasn’t There? Mie mi-a plăcut mult.

Mi-am adus aminte de el când am văzut asta

uncertainity principle explained

Frudisiac are un vibe mental, conduce inevitabil spre creativitate. O fi și de la cafeaua asta.. 🙂 Spre seară e posibil să vi se facă puțin foame, sau poftă. Ceva dulce?

plates

for food

Da! Ne-am bucurat să revenim, cu siguranță se va repeta. Next time bring over your bear friend too 😀

all images © Frudisiac, Petre

Leave a reply (we review all comments)