White Boyz #07 – ILoveMakonnen

White Boyz (WB) @ feeder (07. Prietenul nostru)

Daca n-ai auzit de ILoveMakonnen probabil ai stat intr-o grota in ultimele luni sau la puscarie sau poate pur si simplu ai probleme cu auzul, cam astea ar fi singurele scuze valabile… in fine. Omu’ nostru din Atlanta s-a apucat sa faca muzica in timp ce era in arest la domiciliu si producea melodii ca sa cante maica-sa peste (nu facuse nimic rau, era cu un tovaras care conducea beat si care s-a gandit ca se descurca atat de bine la multitasking incat isi permite sa scoata pistolu’ sa faca pe nebunu’ la volan Makonnen baiat destept a simtit cu al treilea ochi ca vine gherla si-a vrut sa-i ia arma din mana la prost, ca sa vezi n-a iesit schema si ala s-a impuscat singur.. Darwin Awards anyone?). Momentan e singurul muzician care poate sa-mi dea un vibe nice indiferent cum imi merge si d-asta ma bucur sa vad ca din 2014 a inceput sa se ridice mai ceva ca sufletele credinciosilor spre Rai.

Pentru inceput ca tot ziceam ca avea echipa cu maica-sa fii atent la bucata asta. Eurodance vibe, mix, master prost si totusi melodia e blana. Tot incerc sa aflu daca cumva taica-su a fugit cand era el mic ca melodia despre asta pare sa vorbeasca.. s-ar putea sa ma fi dus eu prea departe cu interpretatul totusi.

Cu melodia asta a facut el furori in 2014, cine nu stie duma cu camionu’ de inghetata din care se mai vand si droguri are ocazia sa faca legatura acum (10 flotari cine nu stia, combinatia era veche).

Bam! Martea in club, cine-ar fi crezut? Asta al fost al doilea hit, dupa care l-a gasit Drake si s-a bagat repede sa faca remix, drept urmare succes international, femei si bani.. the american dream cum ar veni.

Melodie despre manevrat. Ai grija cum te afisezi, ce zici si cum invarti pachetele alea, sa scapi de ele cat mai repede, sa vina banu’ gros.. asta inseamna sa fii Makonnen.

Iar una fara clip da’ e prea tare bucata ca sa n-o bag. Prietenul nostru Makonnen impreuna cu baietii de la Migos (singura trupa mai tare ca Beatles) ne invata cum sa ‘gatim’ produsul, sa-l combinam sa facem profit ca sa ne fie bine, nu rau.

Gata promit ca asta e ultima fara clip da sa mor de nu merita, o sa-mi multumiti dupa, au facut astia de la energizantu’ cu tauru’ cu aripi o combinatie de numa-numa..

Super Chef Makonnen in bucatarie cu toti nebunii de la Awful, voie buna si-un mugure frumos bagat in nara stanga.

Videoclipu asta l-au filmat in aceasi zi (m-am ginit dupa haine), cu Rome Fortune barba-albastra (vreau si eu un toc din ala alb pentru pistoalele pe care nu le am) si Rich the Kid care nu e in clip (e la parnaie).. trebuie putin de good vibe ca s-o linistesti pe maica-ta cand crede ca inca faci prostii pe strada (minciuna are picioarele mai lungi cand suna bine).

Daca ai smartphone ti-e clar ca te prinde mai repede garda.

“Super Chef Makonnen might sprinkle serotonin” si la Boiler Room in Chicago..

Leave a reply (we review all comments)