feeder sound 46 mixed by Ruval

feeder sound 46 mixed by Ruval

Ruval s-a îndreptat către zona muzicii prin 2008, influențat de sound-ul Zip, [a:rpia:r], Ricardo Villalobos, Cezar, Herodot sau SIT. În Boom Box, Mansarda, Papiota sau Control  mixurile lui Ruval pline de energie și sunete hipnotice te fac să dansezi de la ”apus până la polul pus.”

“Trăim vremuri în care muzica e de moment iar momentele trebuiesc trăite!”

Din Galați, în București sau la Waha lui Ruval îi place să mixeze alături de Dan AndreiSuciu, Miss I sau Paul Agripa. După o serie de podcast-uri pentru Pluie/NoirVibe FM acum a înregistrat pentru feeder. 🙂
”Îmi place ideea de a pune câteva piese la un loc….se creează un mister. Des se întamplă să găsesc piesele din seturi sau să le am dar niciodată nu primesc aceeași energie/feeling când ascult doar o anumita piesă.”

Ruvalsoundcloud // facebook
feeder soundsoundcloud // feeder.ro

3 thoughts on “feeder sound 46 mixed by Ruval”

  1. Pingback: STORYBOARD: Ruval, Pavlov, Seme @ Gazette, Cluj | Feeder

  2. Pingback: INTERSEC+IONS #2 w/ RUVAL, hosted by EllieN @ BIN Radio | Feeder

  3. Pe SoundCloud gasesti cele mai tari mixuri, nici macar nu pot sa-mi aleg cateva preferate, imi plac toate. N-am putut sa pun niciunul pe repeat, mereu dau de altceva pe care abia astept sa ascult. Imi place acest gen de muzica si tocmai ca e si foarte raspandit, si continua.. continua sa se dezvolte mai mult.

Leave a reply (we review all comments)