Porcul absolut, de Ana Kun

Lansare de carte “Porcul absolut” de Ana Kun @ Muzeul Naţional Brukenthal
1 August, 17:00

La invitaţia Cărtureşti Timişoara, Ana Kun lansează, în compania lui Andrei C. Şerban, două cărţi de artist create în jurul aceluiaşi personaj, Porcul Absolut, o fiinţă populată de infecţioşi ce trăieşte în special în spaţiul cosmic.

În prima carte, mâzgălită în limba română, porcul absolut pică într-un paradis lipsit de conţinut, după ce solicitase naratorului o listă de lucruri concrete cu nume cochete, scrise cu scuipat pe parbrizele ţării.

În a doua carte, mâzgălită în limba engleză, în original, porcul găseşte o hartă pierdută de Circus 3000, cu care încearcă să-şi vindece prietena de sindromul post-traumatic. Toate hărţile au proprietăţi vindecătoare, de aceea fiecare exemplar este dotat cu una.

Cele două cărţi de artist prezente la lansare fac parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat în iunie, într-un fost abator din Karlsruhe, la invitaţia grupului Circus 3000. Ele sunt disponibile într-un tiraj controlat de 200 de exemplare, numerotate şi semnate, toate copertele fiind desenate individual.

Mai multe informaţii despre întregul proiect pe anakun.com

0 Comments

Leave a reply (we review all comments)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2018 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account