ANONYMOUS pres. Visul unei nopţi de vară @ La Conac

Visul unei nopţi de vară

ANONYMOUS pres. Visul unei nopţi de vară @ La Conac
31 Iulie, 19:00

Anonymous ne invita vineri, 31 iulie, La Conac Residence Hotels, sa traim feeria noptilor de vara in cadrul evenimentului intitulat sugestiv: “ Visul Unei Nopti de Vara”, alaturi de legenda muzicii electronice Nick Warren.

Acestuia i se alatura o lista lunga de artisti, dupa cum urmeaza: Adrian Eftimie, Nocturno & Audiopulse, Diego si Mihka.

Sunt putini cei care nu l-au ascultat macar o data in viata pe Nick Warren.Sunt si mai putini cei care pot spune ca nu au unele dintre cele mai frumoase amintiri pe muzica artistului mai sus mentionat. Pentru ca Nick Warren alaturi de alte nume emblematice din industrie, nume precum Sasha, John Digweed sau Hernan Cataneo au facut istorie si au reusit prin muzica lor sa transceada timpul si sa patrunda adanc in inimile noastre. Parca pentru ei ideea de bariere de orice fel nu exista, exista doar dragostea pentru muzica. Dragoste pe care reusesc sa o impartaseasca cu noi de la pupitru.

Sezon nou, locatie noua. Se pare ca cei de la Anonymous s-au decis sa readuca experientele frumoase pe care le-am trait la vila din Cernica, intr-o alta locatie la fel de spectaculoasa. O locatie retrasa de zgomotul urban, dar totusi foarte aproape de Bucuresti, pe strada Odaii 367B, ce incanta prin eleganta si simplitate.

Evenimentul incepe la ora 19:00, organizatorii punand la dispozitie tot necesarul unui eveniment reusit de la food area, la piscina si un mojito bar.

Bilete:
40 lei pana in ora 22:00
50 lei dupa ora 22:00
Biletele le puteti achizitiona la urmatoarele numere de telefon:
0722.707.768//0726.210.028

fb event

1 thought on “ANONYMOUS pres. Visul unei nopţi de vară @ La Conac”

  1. Pingback: Golden Ticket W61 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)