Un mop de ajutor @ Parcul Izvor

Un mop de ajutor

Un mop de ajutor

Un mop de ajutor @ Parcul Izvor
25 Iulie, 16:00 – 20:00

Dragi prieteni,

Echipa Dincolo de Fațade se pregătește ca din toamnă să deschidă ușile unei case speciale din București. Construită la începutul secolului al XX-lea, ea tăinuiește poveștile orașului de-altădată, povești ce stau astăzi ascunse sub praf. Nelocuită în ultimii 7 ani, casa are nevoie de o împrospătare și de o curățenie generală. Muncim de zor, iar pentru că entuziasmul nostru are nevoie de susținerea voastră, vă invităm sâmbătă 25 iulie în Parcul Izvor pentru a ne da un mop de ajutor!

Concret, avem nevoie de ustensile și de produse pentru curățenie. Orice vă prisosește prin debara ne ajută să fim mai aproape de momentul deschiderii acestei case ce va deveni, astfel, un efort comun.

Iată de ce avem nevoie:

Ustensile pentru curățenie: mopuri, mături, găleţi, saci menajeri cȃt mai mari și saci de rafie, fărașe, cutii din carton, bureţi și lavete de bumbac, mănuși de curăţenie sau de unică folosinţă, role de hȃrtie, perii;
Produse pentru curățenie: Cif, Domestos, Biocarpet, Pronto pentru lemn (soluţie si spray), soluţie pentru geamuri, soluție anti-mucegai, detartrant, detergent manual, clor, spirt, săpun;
Produse electrice și de întreținere: becuri, prize, chit pentru geamuri, folii de plastic, diluant Nitro (pentru a îndepărta niște prenadez vechi de pe mozaic), scotch lat și bandă dublu adezivă;
Microbuz cu sofer/iță amabil/ă care să ne poată oferi 1-2 ore din timpul său pentru a transporta gunoiul și molozul din casă.

Revenim curând cu mai multe detalii despre programul evenimentelor pe care vi le propunem din toamnă (expoziții de fotografie, tururi exploratorii în vecinătatea casei, spectacole de teatru, dezbateri și proiecții de film) și cu informații privind identitatea casei, pe care momentan preferăm să o păstrăm surpriză! 🙂 Vă mulțumim că ne susțineți și așteptăm să ne cunoaștem la acest prim eveniment D i n c o l o D e F a ț a d e !

Important: pentru ca noi să ne putem organiza mai bine din punct de vedere logistic, vă rugăm să vă anunțați participarea scriindu-ne un email pe adresa dincolodefatade@gmail.com.

fb event

Leave a reply (we review all comments)