Pădurea Fermecată @ Liceul Silvic, Timişoara

Pădurea Fermecată

Pădurea Fermecată

Pădurea Fermecată @ Liceul Silvic, Timişoara
25 Iulie, 21:00

NighTLonG presents

PADUREA FERMECATA 2015
MUSIC / ARTS / GAMES / NATURE

Dragii nostri, inca o data va propunem sa lasam deoparte aglomeratia orasului si sa ne aventuram impreuna intr-un cadru de poveste in care muzica, arta, natura si voia buna se impletesc atata de frumos. Acestea fiind spuse, anuntati prietenii si pregatiti tenisii, sambata, 25 iulie, plecam in Padurea Fermecata.

STAGE 1
Shaun Reeves [ Visionquest / raum…musik. / Crosstown Rebels – Detroit ]
Prozacel aka ProzaK
Dargo
Chriss Zahary

Void Acoustics Sound System

Numele lui Shaun Reeves este legat aproape organic de cel al Visionquest – celebrul crew de DJ din SUA ce a adus in Europa sound-ul underground din Detroit. Petrecerile lor de la DC 10 Ibiza au adus pe insula, nu numai muzica celor 4 colegi de ‘trupa’ – Seth Troxler, Ryan Crosson, Lee Curtiss, Shaun Reeves, ci si filozofia realitatilor alternative ce stau in spatele label-ului cu acelasi nume. Muzical vorbind, Shaun nu a fost niciodata iubitor al unui singur stil, pentru el muzica buna fiind principalul factor in selectia pieselor care ajung in seturile lui. Showurile in cele mai prestigioase cluburi din lume, zeci de EP-uri si remixuri precum si colaborarile cu Ricardo Villalobos, Tale Of Us, Seth Troxler, Miss Fritz sau Guti il fac pe Shaun un artist de neratat in #padureafermecata

STAGE 2
Claudio PRC [ Prologue Music / TGP / Outis Music – Berlin ]
Drummer In Cosmos
Bogdan Lazar
Teluric

Funktion-One (Official) Sound System
visuals & mapping by Tz

Claudio PRC vine sa ne prezinte ce inseamna berlin techno in acest moment. Modul lui experimental de a vedea techno-ul ,cumulat cu o foarte buna cunoastere a trecului muzicii electronice au dus la un flux continuu de productii emblematice din partea artistului incepand cu 2007. Dupa mai multe EP-uri el este luat in vizor de catre faimosul label german Prologue Music care devine casa lui pentru urmatorii ani dar si locul unde isi lanseaza primul album solo, “Inner State” in 2012. Tot din nevoie de exprimare muzicala, alaturi de bunul sau prieten Ness pornesc si un label propriu bazat pe proiectul lor intitulat “The Gods Planet” unde isi lanseaza productiile proprii si mai lasa loc din cand in cand si altor prieteni cu viziuni similare in muzica. Pentru el, techno-ul e mai mult decat un beat pe care sa dansezi, e vorba de mult mai mult, dorind sa transmita prin muzica sa o stimulare intelectuala la un inalt nivel. Mai multe concluzii va lasam sa trageti singuri, sambata noaptea, in #padureafermecata

STAGE 3
Piticu [ ARMA / DISSONANT/ SUNRISE – Bucuresti ]
Greenhouse
Vladimirescu
Widovski

Funktion-One Sound System

Piticu nu mai are nevoie de nici o prezentare, ne-a facut de atatea ori diminetile frumoase la Sunwaves incat credem ca toti ii datoram cel putin o amintire placuta. El vine mereu cu zambetul pe buze si tolba plina de delicii muzicale, nu stim de unde sau cum ajung in posesia lui insa cu siguranta te fac sa iti doresti mereu mai mult timp sa vezi ce mai urmeaza. Avand asta in gand l-am invitat sa ne prezinte o calatorie muzicala pe gustul lui, fina si de lunga durata, in mijlocul naturii, sambata, in #padureafermecata.

BILETE:
bilete in avans
20 RON – Biletele in avans sunt disponibile pe www.bilete.ro (link direct: http://goo.gl/2qwb9n), in oficiile Postei Romane si Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
bilete la poarta
30 RON – pana la ora 01:00
40 RON – dupa ora 01:00

LOCATIE
Liceul Silvic – Padurea Verde
str. Padurea Verde, nr. 5, Timisoara, Romania
MAP – http://goo.gl/Kd1Hlp

Leave a reply (we review all comments)