Been there, liked that: Lente & Şotron

Lente şi Şotron

Lente şi Şotron

Cu zile atât de senine şi nopţi atât de plăcute, pare că singurele locuri pentru a-ţi petrece timpul sunt terasele, unde poţi lenevi ore în şir în faţa unui pahar răcoritor. Dar cine ar vrea să facă asta? O vară întreagă de absolut nimic pare o perspectivă cel puţin plictisitoare, iar dacă monotonia nu intră nici în planul tău de vacanţă, te sfătuim să îţi găseşti cât mai multe rute alternative spre B-dul Pache Protopopescu nr. 20 – e o adresă la care vei ajunge destul de des.

Welcome

Taraba de Jocuri

Lente şi Taraba de Jocuri îţi propun o cură de relaxare activă. Lente & Şotron este al treilea local din lanţul de restaurante, care păstrează mâncarea delicioasă şi atmosfera visătoare a predecesorilor săi, dar care îi întrece la capitolul spaţiu şi activităţi recreative.Jocuri

Indigo

Throw the dice

Vila din apropiere de Foişorul de Foc a fost transformată într-un paradis al gamerilor şi al copiilor: uşi colorate, decoruri trăsnite, infografice amuzante şi, bineînţeles, jocuri. Multe jocuri. Atât de multe încât ocupă vitrine întregi, împânzind localul. Favoritele sunt boardgames – peste 100, iar jocuri noi sunt adăugate în permanenţă la lista lor – şi costă 10 lei în timpul săptămânii sau 20 în weekend să te bucuri de ele. Pentru Darts, Foosball, Shuffleboard, Wii, Playstation şi party games, preţul este pe ora de joc, iar tu şi prietenii tăi vă veţi război / amuza în camere special amenajate. Nu lipsesc nici clasicele jocuri de cărţi, şah, table şi rummy, oferite gratuit pentru nostalgici. Chiar şi meniul este un joc în sine. Paginile cu mâncăruri inedite marca Lente alternează cu pagini de colorat, rebusuri, sudoku, Ţomapan, avioane, intercalate printre citate din jocuri. La Lente & Şotron, e o adevărată provocare să ieşi doar la o cafea.

Wii

Games

Pentru pasionaţi şi novici deopotrivă, Lente & Şotron are un program săptămânal de distracţie. Marţea este ziua Learn & Play, ocazia perfectă să furi meserie de la maeştri: un joc nou în fiecare săptămână, o sesiune de learning urmată de o rundă de playing “la cald”. Miercuri e high tech, dar şi highly rewarding: Wii Supremacy sau Hearthstone Tavern Brawl într-un concurs în sistem eliminatoriu. Joia e Quiz Night (mai ţii minte?), unde se testează cultura generală, atenţia şi logica, dar şi spiritul de echipă. În fiecare vineri, scapi de inhibiţii cu Karaoke Night Out – şi o bere din partea casei. Iar pentru că e nevoie şi de odihnă după o săptămână de joacă, duminică dimineaţă sunteţi invitaţi cu mic, cu mare la Recreaţie. În timp ce părinţii se relaxează la o limonadă, copiii îşi hrănesc curiozitatea şi îşi consumă energia la ateliere de desen, origami, piese de teatru, spectacole de magie şi multe alte activităţi distractive.

Pentru pitici

Chessmaster

Darts

Cu toate că are un program încărcat, Lente & Şotron reuşeşte să găzduiască încă multe alte evenimente variate, care să te scoată din rutină (fie ea şi ludică): ateliere de bandă desenată, seri dansante cu îngheţată la discreţie, iar sâmbătă, 25 Iulie, între orele 10:00 și 17:00, are loc ultima trăsnaie – Vânătoarea Urbană, un traseu punctat cu întrebări, indicii şi licori răcoritoare prin cele 3 sufragerii.

Play time

Infografic
Foto: Lente &  Şotron

Mansarda
Foto: Lente &  Şotron

Ai vrea să-ţi petreci tot timpul la ei? Nu, nu au şi camere de dormit. Au în schimb o mansardă mare şi luminoasă care funcţionează şi ca birou neconvenţional. Dacă totuşi nu vrei să amesteci afacerile cu plăcerea, poţi opta pentru cardul de membru, prin care beneficiezi de reduceri la jocuri şi consumaţie, chiar şi în celelalte locaţii Lente, intrare gratuită la anumite concursuri şi sesiuni gratuite de mentorat. Let the games begin!

Leave a reply (we review all comments)