Deschiderea Manasia Bar @ str. Stelea Spătarul nr. 13

Manasia Bar

Manasia Bar

Deschiderea Manasia Bar @ str. Stelea Spătarul nr. 13
23 Iulie, 11:00

Deschidem Manasia Bar. Joi, 23 iulie, va așteptam pe Stelea Spătarul, nr. 13, să vă relaxați într-o grădină interbelică aranjată și dichisită special pentru cei care vor sa pună pauză, mai ales pe timp de vară, haosului orașului. Manasia Bar întrerupe agitația de asfalt, chiar între Universitate și Unirii, aducând într-o clădire neobișnuita, atât prin arhitectura, cât și prin trecut, tempo-ul lent al unei grădini înverzite, activități conexe artei contemporane, și mai ales, băuturi bune la prețuri și ele relaxate.

Într-un București dinamic, în dezvoltare, Manasia Bar apare pe harta drept un loc atipic prin liniștea piațetei Stelea Spătarul, unde copacii țin umbra chiar și zgomotului mașinilor ce au treaba în alte parți. Este unul dintre puținele scuaruri care au rezistat încercării lui Nicolae Ceaușescu de a distruge orice infrastructura urbana ce permitea oamenilor sa se adune în număr mare.

Proiectul Manasia și-a găsit loc într-o casa interbelica, ce a funcționat mai bine de 6 decenii drept secție de Poliție și care, trecând prin mâinile și ideile unei echipe tinere, s-a transformat, devenind 1200 mp de spațiu neconvențional. Acesta aduce laolaltă atât un hub profesional menit sa sprijine tinerii întreprinzători ai comunității de arta vizuala și nu numai, cât și un bar ce își propune sa ridice standardele raportului bucureștean de cost/beneficiu.

Vă așteptăm la răcoare de joi, 23 iulie, inca de la cafeaua de dimineata, pe Stelea Spătaru, nr. 13.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)