The Biggest Rooftop Party in Town w/ Booka Shade, Hobo, Hunter/Game, Atapy, Mahony

The Biggest Rooftop Party in Town w/ Booka Shade, Hobo, Hunter/Game, Atapy, Mahony

The Biggest Rooftop Party

The Biggest Rooftop Party in Town @ Auto Cobalcescu
11 Iulie, 23:00 – 07:00

Este cel de-al treilea an consecutiv in care rooftop-ul de la AutoCobalcescu prinde viata si scrie istorie. Al treilea an in care cei mai mari dj de muzica electronica din lume vin la Bucuresti, pentru a dansa la inaltime si pentru a prinde rasaritul alaturi de cel mai tare crowd.

Cea de-a treia editie a singurului rooftop din Bucuresti “The Biggest Rooftop Party in Town” are loc pe data de 11 iulie, in aceeasi locatie binecunoscuta –AutoCobalcescu , showroom-ul Renault din Splaiul Unirii 311 – , cu legendarii Booka Shade, alaturi de care multi dintre noi ne-am inceput calatoria muzicala, sound-ul lor minimal si piesele celebre precum Body Language si In White Rooms, inca ne fac sa tresarim. Alaturi de Booka Shade, din echipa lui Richie Hawtin – Minus – pentru prima data in Bucuresti – HOBO, duo-ul care a explodat masiv in ultimul an – Hunter/Game , Atapy si Mahony.

Line Up :

Booka Shade – Blaufield Music / Get Physical Music
bookashade.com/
facebook.com/bookashade
soundcloud.com/booka-shade

HOBO – [-] m-nus
hobo.dj/
facebook.com/hobo.soundz
soundcloud.com/hobo
residentadvisor.net/dj/noir

Hunter/Game – Kompakt / Innervision /
soundcloud.com/hunter-game
facebook.com/huntergamemusic

Atapy – Get Physical Music / Noir / Bedrock
facebook.com/atapy
soundcloud.com/atapy
residentadvisor.net/dj/atapy

Mahony – Fumakilla /District Raw
facebook.com/mahonydj
soundcloud.com/mahonydj

Dupa o absenta de 4 ani In iulie Bucurestiul va fi surprins de cel mai faimos duo de tech-house din lume, si anume Booka Shade. Walter Merziger si Arno Kammermeier sunt adevaratii veterani ai scenei de muzica electronica atat din Berlin cat si din Frankfurt, demonstrand de fiecare data ca pot aduce multimea in extaz la fiecare festival si in fiecare club.
Incepand cu anul 2002 au inceput sa se faca remarcati, o data cu fondarea label-ului Get Physical alaturi de DJ T si M.A.N.D.Y. De atunci label-ul a devenit unul dintre cele mai populare label-uri de muzica electronica din Berlin, ca mai apoi cei mai mari artisti sa aiba release-uri la Get Physical.
Lovitura au dat-o in anul 2006 o data cu lansarea piesei Body Language, care de atunci si pana acum a ramas la fel de ascultata iar Booka Shade la fel de iubiti in intreaga lume.

HOBO, membrul echipei MINUS al carui Label Boss este nimeni altul decat Richie Hawtin vine pentru prima data-n Bucuresti.
HOBO face parte din conceptul turneului Plastikman, punand muzica alaturi de Richie Hawtin in cele mai faimoase cluburi din lume si la cele mai cunoscute festivaluri de muzica electronica.
Productiile sale ajuta la definirea sound-ului caracteristic MINUS, fiind un artist destul de underground, HOBO trebuie ascultat si nu explicat.
2015 este anul celor de la Hunter/Game. Piesele “Bermuda” si “Hexagon” scoase la celebrul label “Kompakt” au fost in top 10 timp de mai multe luni.

Hunter/Game este un proiect muzical fondat de doi producatori italiani care aduc experienta muzicii electronice de la Milano pana la New York. Dj-ii au mixat pe scene de renume, de la deja consacratele cluburi precum Fabric London, Studio 80, Sankeys Ibiza, pana la festivaluri internationale ca Miami WMC, Amsterdam ADE, Bermuda Berlin Festival, Brasil Playground Festival. Vara trecuta, Hunter/Game sunt DJ-i rezidenti la Ushuaia Ibiza.

Atapy este unul dintre cei mai placuti si apreciati artisti romani peste hotare.Nu are nevoie de foarte multe cuvinte, pentru ca toata lumea il cunoaste. Single-urile sale au atras atentia si contributia unor artisti precum M.A.N.D.Y./Dubfire/Laurent Garnier/Ritchie Hawtin/ Tom Budden/ Djuma Soundsystem/Someone Else/Jacuzzi Boys/Brothers Vibe. In prezent, Atapy are colaborari cu artisti renumiti din LA precum Louisahhh!!! si Cari Golden, vocalisti care lucreaza cu nume mari ale muzicii electronice underground.

Mahony este rezidentul clubului Kristal inca din anul 2010, an in care a fost desemnat si cel mai bun rezident cu cea mai rapida ascensiune. A pus muzica alaturi de Lee Burridge, Dubfire, Audiofly, John Digweed, Carl Cox, dOP, James Zabiela, Pan-Pot, si alte nume mari.
Datorita rezidentiei la clubul Kristal si participarea la festivalul Sunwaves pune muzica in cluburi din Berlin, Paris si Barcelona.

“Am inceput timid, dar am crescut repede.Daca la prima editie peste 2700 de clubberi au urcat pe acoperis alaturi de noi, la a doua editie numarul lor aproape ca s-a dublat, iar acum, la cea de-a treia, speram ca suprafata de 7000 m/patrati a rooftop-ului sa fie plina ochi” declara organizatorii.

Bilete regular in avans: 30 ron
Bilete la intrare:
40 ron inainte de 12
50 ron dupa 12
Bilete VIP – 60 ron
Biletele VIP presupun accesul la zona de mese si bar special amenajate pentru acest spatiu, precum si la backstage.

Rezervari mese + bilete V.I.P in avans:
Eliza : 0745044515

Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 01:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

fb event

1 thought on “The Biggest Rooftop Party in Town w/ Booka Shade, Hobo, Hunter/Game, Atapy, Mahony”

  1. Pingback: TOP 5 Parties of 2015 | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)