KineDok: documentare din Europa Centrală și de Est @ Acuarela

KineDok Happily Ever After

KineDok Happily Ever After

KineDok: documentare din Europa Centrală și de Est @ Acuarela
8 Iulie, 19:00

Miercuri, de la 19:00, începe programul Kinedok la Acuarela cu primul film documentar „Happily Ever After” în regia Tatjana Božić, o co-producție Olanda-Croația.

Ne adunăm la un film, discutăm, dezbatem și despicăm filmul pe toate părțile. Proiecțiile fac parte din proiectul KineDok, implementat de Asociația One World România cu sprijinul Programului Creative Europe Media și al Centrul Național al Cinematografiei.

Happily Ever After, regia Tatjana Božić: Într-o ultimă şi disperată încercare de a salva dragostea vieţii sale, producătoarea Tatjana Božić se cufundă în propriul trecut şi pornește într-o călătorie pe la foştii ei parteneri pentru a realiza ce e în neregulă cu ea.

KineDok este un nou fel de comunitate internaţională, o rețea unică de cluburi de film şi o platformă de distribuţie alternativă care reuneşte fanii şi realizatorii de documentare creative. Până la sfârșitul anului, 12 filme din centrul și estul Europei vor fi proiectate în 20 de locații din 14 orașe din România. Partenerii programului – organizații din 5 țări europene, printre care și One World Romania – cred că în ţările noastre sunt oameni care au povești și ele trebuie spuse. Iar filmul documentar este o metodă potrivită de a le da glas.

Programul KineDok la Acuarela:

08.07.2015 – Fericiți până la adânci bătrâneți

05.08.2015 – Sânge

30.09.2015 – Sugar Blues

07.10.2015 – București, unde ești?

03.11.2015 – Epuizați

25.11.2015 – Turneul Besence

1 thought on “KineDok: documentare din Europa Centrală și de Est @ Acuarela”

  1. Pingback: Primăvara de documentare: KineDok powered by One World Romania • Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)