Noaptea Lungă a Filmelor Scurte @ Romexpo

Noaptea lungă a filmelor scurte

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte @ Romexpo
4 Iulie, 19:00-5:00

Pe 4 iulie, ShortsUP prezintă a 7-a ediţie Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, întâlnirea celor mai valoroase producţii cinematografice sub 30 de minute.

În 2015, maratonul cinematografic mixează scurtmetrajul cu fotografia, muzica și arta video.

– Două spaţii simultane de proiecţie
– 6 ore de scurtmetraje premiate la Oscar, Berlin, Sundance şi Clermont-Ferrand
– Cinema interactiv
– O instalaţie multimedia realizată de artişti video
– Ateliere care pun la încercare mintea cinefililor

De-a lungul a 6 ore de film şi muzică, publicul va avea rolul juriului şi responsabilitatea de a alege cel mai bun film al serii în cadrul competiţiei ShortsUP Audience Award. O platformă digitală de vot va fi disponibilă 24 de ore pentru a testa spiritul critic al spectatorilor.

Emoţiile trăite la unison de mii de spectatori sunt esenţa unei nopţi în care ochiul va fi provocat de medii noi şi lumi neaşteptate. Poveştile aplaudate de marile festivaluri internaţionale vor prinde viaţă pe ecran, pentru a face din filme ceea ce sunt: maşinării de uimire şi inspiraţie.

Biletele pot fi achiziţionate în avans din reţelele MyTicket şi Eventim la preţul de 40 de lei în perioada Pre-Sale (14 iunie – 3 iulie – 3000 bilete) şi 50 de lei în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile. Biletul include acces la o noapte întreagă cu scurtmetraje premiate, cinema interactiv, instalaţie video şi food-court cu live cooking şi experienţe culinare artizanale.

fb event

Leave a reply (we review all comments)