1 9 0 6 2 0 1 5 / CULTURE SHOCK + TECHNIMATIC + MACANACHE @ Arena dnb

  • by

1 9 0 6 2 0 1 5 – arena dnb summerfest 2015 cu CULTURE SHOCK / TECHNIMATIC / MACANACHE

A venit momentul pentru startul sezonului de festivaluri cu traditionalul SUMMERFEST arena dnb.

Pe 19 iunie, ne intalnim in arena pentru a-i vedea pe viu pe unul dintre artistii drum and bass care a dat forma actuala a scenei, CULTURE SHOCK (City Lights a fost in sfarsit lansata dupa 3 ani in care am auzit-o la petreceri si festivaluri). Dupa ce a descoperit dnb-ul in 1996 prin intermediul posturilor de radio pirat, dupa ce in 2004 a lansat primele lui piese la casa de discuri de legenda MOVING SHADOW, in 2015 isi lanseaza primul album, unul care deja este o bucata din istoria scenei si se anunta a fi si un varf de lance pentru ceea ce va urma. (Asculta mai multa muzica de la Culture Shock)

Alaturi de el ii avem ca invitati pe britanicii TECHNIMATIC. Le suntem fani de pe vremea cand lansau muzica separat ca TECHNICOLOUR si KOMATIC si ne bucuram sa ii avem pe scena arena dnb in aceasta foarte reusita formula, una care face istorie din 2012 de cand s-a lansat. Acum sunt reprezentanti de seama ai SHOGUN AUDIO, una dintre cele mai dinamice case de discuri din scena undergroundul european. Din foarte multele piese care ar putea fi reprezentative pentru energia pe care ne-o dau de fiecare data cand le ascultam, mentionam NIGHT VISION (https://www.youtube.com/watch?v=mC49BqVTyPQ). Va incurajam sa nu ezitati sa le explorati muzica, surprizele placute sunt rasplata efortului. Pe viu sunt spectaculosi, seturile lor sunt complete, trec prin toata istoria si spectrul muzicii drum and bass , lucru ce denota o adanca pasiune si cunoastere a scenei. (Asculta mai multa muzica de la TECHNIMATIC)

Tot in data de 19 iunie mai avem un invitat special, poate putin atipic pentru petrecerile noastre, dar pe deplin sincronizat cu spiritul lor: MACANACHE. Despre Maca nu este nevoie sa fie spuse multe, trebuie doar ascultat. Pentru cine nu il cunoaste deja, piesele “Asta sunt eu” sau “In fiecare zi” sunt un foarte bun punct de plecare. Nu ne abtinem totusi sa spunem cateva versuri prin care el singur se caracterizeaza:
“SUNT POET DA MESERIE. CRESCUT LA PERIFERIE”
“MACANACHE MACALAN, MA CUNOSTI DE PA MAIDAN.”
(Asculta mai multa muzica de la Macanache)

Muzical petrecerea va fi completata de INFLEX si MEETSA. VLC se va ocupa de partea vizuala.

Tot in data de 19, se va desfasura si concursul de graffiti, acum la a 5-a editie, care va avea loc in cadrul petrecerii. Acesta este prezentat de prietenii de la TUBORG SOUND si OLLIE GANG SHOP si avem ca premii tricouri arena dnb, vouchere la OLLIE GANG SHOP (500 EUR in total) sau baxuri cu bere.

Pentru mai multe detalii legate de acest concurs, avem un eveniment separat pe facebook: https://www.facebook.com/events/387138031495892/
Tema pentru editia de summerfest din acest an este AQUA, vom pregati deco si ce mai trebuie pentru a intra in atmosfera. Mai multe veti vedea pe viu la petrecere.

dnb = life

Biletele in avans sunt 25 lei (disponibile la magazinul Boarder’s, Ollie Gang Shop si URBN Supply CO din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 35 lei.

Acces 16+ (va rugam sa aveti la voi un act original cu poza)

INFO CONCURS GRAF https://www.facebook.com/events/387138031495892/

How to get to the venue?
Here you go: http://bit.ly/1SY9Ldy

Leave a reply (we review all comments)