feeder insider w/ tINI [ro]

feeder insider w/ tini

[read in eng]

feeder insider w/ tINI

Acasă este… peste tot… călătoresc cu perna mea preferată.
Nu aş spune niciodată nu…cumpărăturilor de discuri.
Pentru mine somnul este… uimitor.
Port întotdeauna cu mine… amuleta mea norocoasă.
Iubesc… palmierii, şosetele cu model şi ochelarii de soare.
Un instrument care îmi place… tobele.
Un loc care are o energie aparte… Ibiza
Zilnic, verific… muzica.
Peste un an sper să fiu la fel de fericită… cum am fost anul acesta.
3 piese atemporale…
Maurizio M5
Gemini – elevate your fellow man
Gman – quo vadis

feeder insider with tiNI

Cristina: Hello, tINI, ne bucurăm că te vom vedea în curând în România când pui muzică la Sunwaves 17 şi ştiu că ţi-au plăcut vizitele anterioare. Ce părere ţi-a făcut acest loc până acum şi cu ce gânduri te întorci?

tINI: Sunwaves e deosebit faţă de orice alt festival din lume din punct de vedere muzical. După mine, e unul dintre cele mai bune. Aici poţi să auzi unii dintre cei mai talentaţi dj-i, punând muzică într-un mediu în care se simt confortabil şi unde chiar pot să mixeze din inimă. Are o magie specifică şi care nu poate fi comparată.

C.: Ai spus că există zece tINI diferite în tine. De unde îţi iei inspiraţia pentru a face faţă atâtor roluri?

tINI: Îmi găsesc inspiraţia în muzica variată pe care o găsesc şi în feluritele piese pe care le aud din mers. Alte surse de inspiraţie sunt oamenii pentru care pun muzică şi energia pe care diferite persoane o au şi modul în care îmi poate afecta setul. Pot să mă inspir din aproape orice din viaţa mea de zi cu zi.

C.: Când te bucuri de muzică, te pierzi în ea şi timpul trece pe nesimţite. Când ai pus cel mai lung set?

tINI: La o petrecere tINI and the gang la space Miami, am mixat 11 ore pe terasă şi chiar au trebuit să mă oprească, aş fi putut pune muzică încontinuu în ziua aceea.

feeder insider with tiNI

C.: Muzica ta călătoreşte din plin, şi tu la fel. Cum faci să te bucuri de excursii? Ce ţi se pare interesant când călătoreşti? Cum reuşeşti să rămâi apropiată de toţi prietenii noi pe care ţi-i faci constant?

tINI: Mi se pare interesant să cunosc atâtea tipuri diverse de oameni din părţi diferite ale lumii. În general când pun muzică, îmi fac prieteni şi ajung să mă întorc pentru a pune muzică acolo din nou. Îmi place să încerc să ţin legătura cu oamenii pe care îi cunosc în călătoriile mele.

C.: Ce anume de la Coachella de anul acesta a fost simpatic? Cum crezi că e posibil să ai un lineup atât de variat şi o atmosferă pozitivă?

tINI: Ce e plăcut la Coachella este cât de respectuoşi sunt cei care merg la petrecere. Este foarte curat şi toată lumea se simte bine. Toţi sunt destul de deschişi spre a asculta muzică diferită de cea cu care sunt obişnuiţi.

C.: Ştiu că tINI & the gang este seria ta de evenimente şi că are două principii solide: evenimentele sunt gratuite, iar seria se axează pe expunerea noilor talente. Ce au în plan tINI & the gang vara aceasta? Vreo figură nouă de prezentat?

feeder insider with tiNI

tINI: Voi prezenta artişti de care am fost interesată şi pe care i-am ascultat în decursul anilor. Îmi place să scot la lumină diferite nume care nu sunt în prim plan pe scena muzicală. Unde altundeva să le pui în evidenţă dacă nu la o petrecere gratuită, fără aşteptări.

C.: Ai fost destul de apropiată de scena muzicii electronice româneşti şi ştim că eşti prietenă cu Premiesku şi cu Alexandra. Cum s-a format această legătură? Când i-ai întâlnit?

tINI: I-am cunoscut pe băieţii de la Premiesku acum mulţi ani când mergeam mult în turneu cu livio & roby. Alexandra e o persoană minunată cu care am făcut cunoştinţă acum nu prea mult timp, o consider foarte deosebită.

C.: Revenind la Sunwaves 17, pe cine eşti nerăbdătoare să vezi din nou şi cu care eventual să şi pui muzică backtoback? Pe care dintre tINI le vei aduce în faţă?

tINI: Cei mai remarcabili au fost pentru mine Alexandra şi zip. Abia aştept să îi revăd anul acesta, alături de Ricardo şi RPR, printre alţii. Seturile lor de la Sunwaves sunt complet diferite de cele de oriunde altundeva în lume şi este cu totul special să îi asculţi şi să îi vezi.

C.: E grozav că am putut avea această discuţie şi mai avem încă o curiozitate: cum te relaxezi?

tINI: Prefer să ies în natură şi să stau la soare, îmi place foarte mult să fac surfing. Somnul şi muzica downtempo sunt alte lucruri care mă ajută să mă relaxez.

feeder insider with tiNI

Words by Cristina Popa
Resident Advisor

insider signature

Leave a reply (we review all comments)