Rodion GA & Crowd Control @ Control Club

Rodion GA & Crowd Control @ Control Club

Rodion GA & Crowd Control @ Control Club

Rodion GA & Crowd Control @ Control Club
9 Iunie, 21:00

În premieră în Control: concert Rodion Crowd Control.

Întâlnirea a două lumi, trecutul avangardist al muzicii electronice românești cu noul val indie-electro. Punctul culminant al serii va fi concertul Rodion G.A. acompaniat muzical de Crowd Control.

Evenimentul este completat de o expoziție de colaje inspirate de materialul audio al noului album Crowd Control și traduse în vizualuri de către Cristiana Bucureci.

Vor cânta pe aceeași scenă Rodion GA – unul din părinții muzicii electronice românești, cu trei albume lansate în UK și trupa de electro-fusion Crowd Control. Evenimentul celebrează lansarea celui de-al doilea album cu labelul Dubkraft/ False Flag Operation – mixtape-ul Loud Blood Youth. Artiștii vor performa împreună, atât materiale noi cât și solo de pe albumele lor.

Rodion GA nu mai are nevoie de introducere, el este activ din anii șaptezeci. Are 3 albume lansate la casele de discuri Strut Records și BBE din Marea Britanie și a susținut zeci de concerte și câteva turnee internaționale din 2013 și până în prezent. Ultimul său album, Behind The Curtain, a fost promovat printr-un turneu de succes în Franța, Germania, Spania, Belgia, Italia și Anglia.
Rodion Ladislau Roșca declară că pregatește încă 5 albume cu materiale și compoziții noi.
Trio-ul Crowd Control are la activ trei EP-uri: Game Over, Select Start și Loading Please (lansat la labelul Dubkraft/ False Flag Operation – primul album românesc no.1 în iTunes Alternative Releases), lansate din 2013 și până în decembrie anul trecut.
Cristian Fierbinteanu este producătorul executiv al acestui nou album, iar pe mixtape-ul Loud Blood Youth se aud producții și remixuri semnate de Secuem, Platonic Scale, MAD, Elektromekanik, Happy Gutenberg, Spike 1.0, Inward String, The Dream Diggers, Dimnet, Droict, IOZE si Alien Pimp / SubJazz.

Intrare: 2o lei

Follow Rodion GA on:
https://www.facebook.com/RodionG.A

https://twitter.com/RodionGA

Follow Crowd Control on:
https://www.facebook.com/CrowdControlRO
https://www.facebook.com/pages/DubKraft-Rec-FFO/374365256048284
http://www.official.fm/playlists/rC0f
http://crowdcontrolro.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/user/crowdcontrolro
https://twitter.com/AndreiBucureci

Leave a reply (we review all comments)