RAGGATTACK IN BUCHAREST @ SWAP

  • by

RAGGATTACK IN BUCHAREST @ SWAP 6 iunie 22:00

Riddim Bandits continuă seria evenimentelor cu artiști internaționali pasionați de digital reggae.

Pe 6 iunie, la SWAP, îl vom putea urmări la lucru pe Raggattack [CAT / SPA], pentru prima dată în România.

Line-up complet:

RAGGATTACK [CAT / SPA]

Irie Warriors [ROM]
Dubwizard [OLA / ROM]
Phlo Da Shaolin [ROM]
DJ RootBwoy [ROM]
Riddim Bandits Crew [ROM]

Data: 06.06.2015
Ora de începere: 22.00

Locație: SWAP
Adresa: Șoseaua Mihai Bravu nr 32, București
Suport: 20 Lei

Biletele se pot cumpăra de la intrare, în seara evenimentului, dar și de la Librăria Engleză “Anthony Frost” (Calea Victoriei nr. 45), Librăria Franceză “Kyralina” (George Enescu nr. 8), URBN Supply CO. (Căldărari nr 3), Corner Shop (Sibioara nr 1) și Open Minds (Luigi Cazzavillan nr 12).

RAGGATTACK [CAT / SPA]
https://www.facebook.com/raggattacksuperpower
https://soundcloud.com/raggattack
https://raggattack.bandcamp.com/

Raggattack este numele unui DJ, producător și label, specializat în digital reggae, provenit din Girona (Catalunia, Spania).

Raggattack a lucrat pe parcursul timpului cu diferiți artiști precum Echo Minott, Frankie Paul, Horace Martin, Carl Meeks, Mikey Melody, Pupajim sau Trevor Junior, pentru a numi doar câțiva.

Artistul a susținut spectacole pe tot teritoriul Cataluniei și Spaniei, dar și în Marea Britanie, Franța, Italia, Norvegia sau Germania. Una dintre cele mai importante prestații semnate de Raggattack a avut loc în 2013, atunci când a făcut parte din line-up-ul festivalului Rototom Sunsplash, scena Dub Academy.

IRIE WARRIORS [ROM]
https://www.facebook.com/IrieWarriors?fref=ts
https://soundcloud.com/irie-warriors-soundsystem

Irie Warriors, adică Dani și I-Sheba, se numară printre principalii promoteri de muzică și cultură dub / reggae din România.

Muzica propusă de Irie Warriors îmbină atât piese clasice cât și piese noi în stilul sound system, care te poartă într-o călătorie de la începuturile reggae la rub a dub, de la dancehall digital la one drop și de aici la uk dub.

Grupul a construit cel de-al doilea, și probabil cel mai puternic soundsystem din România, și organizează de câțiva ani festivalul Reggae Pon Di Hills de la Teliu, din județul Brașov.

DUBWIZARD [ROM / OLA]
https://www.mixcloud.com/DuBWiZaRd/
https://www.facebook.com/Dubwizard
https://soundcloud.com/chris-dubwizard
https://www.facebook.com/pages/DuBWiZaRd/154734284624948

Chris Dubwizard s-a născut în Rotterdam, Olanda, dar este prezent în România de mai mulți ani de zile. Dubwizard a reușit să pună pe picioare mai multe party-uri reggae care s-au desfășurat constant în Cluj-Napoca.

Pe lângă piese dub, Chris abordează în mixurile sale și selecții reggae sau jungle.

PHLO DA SHAOLIN [ROM]
https://www.facebook.com/pages/Phlo-Da-Shaolin/210170972358825?fref=ts
https://soundcloud.com/phlodashaolin

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, Phlo Da Shaolin este momentan host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, organizat săptămânal în clubul Goblin din București.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & Longfingah, El Fata, Radikal Guru, Asian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin, nu a fost niciodată un nume străin publicului autohton.

DJ ROOTBWOY [ROM]
https://www.mixcloud.com/rhadoovinsanity/
https://www.facebook.com/dj.rootbwoy?fref=ts

DJ RootBwoy este un DJ cu o viziune contemporană, îndrăgostit de muzica reggae, dub, rootstep și jungle.

Prezent pe scenă încă din anul 2012, DJ RootBwoy s-a remarcat atât prin versatilitatea sa, combinând o multitudine de stiluri ale genului reggae, cât și prin faptul că seturile sale includ cele mai noi apariții de label-uri majore ale scenei reggae contemporane precum Scotch Bonnet, Reggae Roast, Steppas Records sau Jahtari, pentru a enumera doar patru.

RIDDIM BANDITS CREW [ROM]
https://www.facebook.com/RiddimBanditsRo?fref=ts

Cei care vor rămâne până spre dimineață vor avea plăcerea să cunoască preferințele muzicale ale câtorva membri din Riddim Bandits Crew.

Leave a reply (we review all comments)