Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop

Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop

Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop

Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop
22-24 Mai

Cel mai bun burger si cele mai tari concerte, la prima editie BURGERFEST

 

 

 

Pe scena BURGERFEST vor urca GOLAN, NISTE BAIETI si R.O.A.

 

Primul festival dedicat burgerilor din Romania – BURGERFEST – va avea loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Capitala, iar muzica va fi asigurata de trei dintre cele mai pe val trupe romanesti ale momentului. In plus, DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianta, pe tot parcurul festivalului.

GOLAN

Golan este un trio bucurestean, care nu are nevoie de multe prezentari.  Alex, Mihai si Ernesto si-au combinat talentul si abilitatile diverse intr-un amestec unic de armonii eclectice, rezultand un sound housenudisco sau electro foarte personal. Folosind instrumente live, sampling si DJing, cei trei aduc o abordare originala muzicii electro, sound-ul lor fiind atat melodic si visator, cat si energic si antrenant. Pregatiti-va pentru experienta Golan! (n.r. citind feeder insider w/ Golan)
https://www.facebook.com/golanmusic

NIȘTE BAIEȚI

Niste Baieti sunt singura trupa care abordeaza stilul Muzica de petrecere cu distors si final glorios. Din dragoste si respect pentru compozitorii si interpretii care ne-au adus bucurii in anii copilariei, proiectul Niste Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise inainte, in timpul si dupa epoca “de aur”, in ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generatiilor tinere, in speranta ca ele vor fi indragite, gustate sau macar auzite si de ei – asa cum chiar ei se descriu.
https://www.facebook.com/NisteBaieti

R.O.A.

Numele complet al trupei este Rise Of Artificial si a fost infiintata in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard), carora se alatura, din mai 2011, Cristin Negriuc. Cu o abordare putin diferita a muzicii – directa, electronica sau ironica, stilul caracteristic R.O.A. a dat nastere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi la BURGERFEST.
https://www.facebook.com/roamusic

BURGERFEST, primul eveniment major dedicat burgerilor, va avea loc intre 22 si 24 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Vacarescu (locatie conexa fostului spatiu de evenimente Zone Arena).

Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.

Incepand cu saptamana viitoare, abonamentele pe trei zile vor fi disponibile online, in retelele MyTIcket.ro si Iabilet.ro


 

Despre BURGERFEST

Prima editie BURGERFEST isi propune trei lucruri:

In primul rand, sa aduca in fata publicului cele mai gustoase si aspectuoase preparate culinare ale genului, pregatite de bucatari talentati din localuri care au acest produs in meniu in mod obisnuit.

Acest lucru inseamna ca, in fiecare zi de BURGERFEST, publicul va putea alege din cea mai variata oferta de burgeri pe care o poate avea la dispozitie, intr-un singur loc.

In al doilea rand, BURGERFEST va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, impreuna cu bucatarii lor.

O competitie similara va fi disponibila si amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat.

Inscrierile pentru aceasta categorie pot fi facute trimitand un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care sa contina date personale si o fotografie relevanta.Termenul maxim de inscriere este 8 mai.

Numarul participantilor este limitat la 16 si deja s-au inscris 10 concurenti! Daca numarul de persoane inscrise va fi mai mare de 16, se va organiza in prealabil un turneu de calificare.

Nu in ultimul rand, BURGERFEST propune o experienta diferita pentru un weekend in Bucuresti: trei zile petrecute intr-o zona cu verdeata, cu multa muzica buna, concerte, cu delicatese culinare si experiente gastronomice, cu jocuri si concursuri, toate intr-o locatie eleganta, cu un decor shabby chic.

Mai multe informatii despre BURGERFEST gasiti accesand urmatorul link:

 

www.burgerfest.ro

BURGERFEST este un eveniment sustinut de Ciuc si organizat de Live Pro si Mixtopia.ro, cu sprijinul Hellmann’s si Algida.

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Parteneri media: Adevarul.roAdevarulfinanciar.ro, Mixtopia.ro, Bestmusic.ro, Cinemagia.ro, Eva.ro, 220.ro, Music Channel, eCuisine.ro, Cosmopolitan.ro, Femeia.ro, Orasulm.eu, Sub25.ro, Urbology.ro, 9am.ro, ziarulring.ro, anyplace.ro, urbankid.ro, trilulilu.ro, feeder.ro, Restograf.ro,getlokal.ro, IQads.ro

P.S. Și noi te-am întrebat ce burger este cel mai popular. Ai răspuns la întrebarea feeder:

POLL: What’s the BEST BURGER place in Bucharest?

2 thoughts on “Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop”

  1. Pingback: Been there, liked that: Modelier | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket W52 – Winners! | Feeder

Leave a reply (we review all comments)