burn Residency 2015 @ Halele Carol

FINALIȘTII ROMÂNI BURN RESIDENCY MIXEAZĂ PE 15 MAI LA HALELE CAROL

FINALIȘTII ROMÂNI BURN RESIDENCY MIXEAZĂ PE 15 MAI LA HALELE CAROL

FINALIȘTII ROMÂNI BURN RESIDENCY MIXEAZĂ PE 15 MAI LA HALELE CAROL
15 Mai, 22:00

Osunlade – invitatul special al burn Residency Showcase

Cei cinci DJ-i români ajunși în finala burn Residency sunt gata să își măsoare puterile vineri, 15 mai, începând cu ora 22:00, la Halele Carol din Capitală, într-o seară specială de showcase. Invitatul special al serii va fi Osunlade.
Ajuns deja la cea de-a 4-a ediție, burn Residency este în prezent cea mai mare competiție de DJ dedicată în întregime descoperirii și creșterii tinerelor talente în materie de muzică electronică. Kurtis Kromm, Mihai Vladu, Sevenego, Diego_ro și MystikVybe sunt cei cinci DJ români care s-au calificat în cursa pentru premiul cel mare și care sunt invitați să mixeze în cadrul burn Residency Showcase, pe 15 mai, la Halele Carol.
După ce vor încălzi scena din Capitală, mixurile celor 5 finaliști vor ajunge direct pe frecvențele Radio Sonica din Ibiza. De aici, juriul internațional va hotărî cine va fi DJ-ul român care își merită rezidența în insula muzicii electronice. El va avea drept mentor unul dintre cei mai mari DJ de muzică electronică, Carl Cox, în bootcamp-ul de pe insulă, având șansa să devină următorul superstar din Ibiza care va câștiga marele premiu de 100.000 euro.
Osunlade vine la București să mixeze alături de cei 5 finaliști
Invitatul special al serii de vineri de la Halele Carol va fi preotul hirotonisit al religiei africane Ifá, OSUNLADE, care își va face auzită spiritualitatea prin percuția tribală și chiar influențele latine și braziliene ale muzicii sale. Lineup-ul va fi completat de câștigătorul ediției locale burn Residency 2014, BOg, si de Fouchat.
Ascultă mixurile celor 5 finaliști aici:

Kurtiss Kromm

Mihai Vladu

Sevenego

Diego_ro

MystikVybe

Informații despre artiști, dar și despre cum puteți intra în posesia invitațiilor, le puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului aici.

2 thoughts on “burn Residency 2015 @ Halele Carol”

  1. Pingback: foto: burn Residency Showcase | Feeder

Leave a reply (we review all comments)