O sole mio: #18 Crepe City Sneaker Festival 2015 – London 3/3

Ultima parte din review-ul despre Crepe City cu cei mai interesanti sneakers on feet.

Nike Air Max 1 x Atmos ‘Elephant print’

Au fost o grămadă de runners prezenți la event, printre care s-au numărat Air Max 1 x Atmos. Sunt foarte bine realizate și custom-urile inspirate de colorway-ul Atmos.

Nike Air Max 1 x Atmos s-au lansat în 2007. Sunt printre cele mai hyped perechi de Air Max 1, cel mai probabil datorită swoosh-ului albastru aproape Tiffany și cement print-ului.

Nike Foamposite One x Supreme Mismatched

Nike Foamposite One x Supreme au fost prezenți atât la standuri, cât și on feet. Inspirată ideea de a îi purta mismatched.

Nike Foamposite One în colaborare cu Supreme sunt printre cele mai reușite modele dintre cele 2 brand-uri. Este ceva normal că o colaborare dintre Nike și Supreme să primească porția bine meritată de hype, dar acest model a dus hype-ul la un alt nivel, dovadă fiind faptul că lansarea de la magazinul Supreme din New York City a fost anulată din cauza mulțimii care era gata de orice pentru a pune mână pe ei.

Nike Air Yeezy 2 ‘Red October’

Bănuiesc că Nike Air Yeezy 2 ‘Red October’ nu mai au nevoie de vreo introducere. Încă țin minte ziua în care am ratat tweet-ul…

Nike Air Max 95 x Parra ‘The Running Man’

Perechea mea preferata de Air Max 95 și dovadă că orice implică numele ‘Parra’ iese bine. A fost o surpriză să îi văd ținând cont că este greu să găsești o pereche fresh, fiind lansați în 2008.

Chiar dacă a trecut ceva timp de la ultima colaborare dintre Nike și Parra, colorway-ul pink / cherry red / blue chill s-a făcut remarcat pe mai multe produse, de la sneakers la hăinuțe.

Nike Lebron 8 ‘South beach’

Poate cea mai hyped pereche de Lebron.

Colorway-ul ‘South beach’ a fost unul foarte popular în 2010 / 2011, dar care a devenit plictistor, fiind folosit pe multe modele Nike / Jordan în speranța de a le vinde repede. Sunt de părere că linia Lebron nu ar fi avut un succes atât de mare sau unul mai târziu dacă nu era acest model să dea startul.

Aceasta a fost ultima parte din review-ul despre Crepe City, 2015. Dacă ați ratat prima sau a doua parte, nu uitați să le dați check.

Like la pagina O sole mio, cel mai bun loc pentru a afla ultimele noutăți în materie de sneakers și lifestyle

Leave a reply (we review all comments)