O sole mio: #18 Crepe City Sneaker Festival 2015 – London 2/3

Sneaker Event

Locatie: Old Truman Brewery / Brick Lane – Londra

Data: 25 Aprilie 2015

În a două parte din review-ul despre Crepe City am făcut o mică selecție cu cele mai interesante gem-uri găsite.

Pachetul Nike Mag + Hooverboard a fost prezent de două ori la Crepe City, lipsea doar dvd-ul cu Back to the Future II.

Nike Mag s-au lansat în 2011 și s-au vândut sub forma unei licitații pe ebay, profitul mergând către organizația lui Michael J. Fox Foundation în scopul cercetării unui remediu pentru Parkinson. Au fost lansate în total 1510 perechi iar Nike Mag sunt printre cele mai hyped perechi de sneakers.

A fost la unul dintre standuri și o pereche de Air Jordan 7 ‘Miro’, deadstock.

Air Jordan 7 ‘Miro’ s-au lansat doar în Europa – 2008, fiind produse mai puțin de 1000 de perechi. Este a doua oară când văd o pereche de Air Jordan 7 Miro, prima dată fiind în 2009 în Oqium – Paris.

Poate cele mai hot perechi de Air Max 1 într-un singur loc. Cei Parra ‘Burgundy’ erau mărimea mea, DS. Cea mai mare ofertă primită pentru ei a fost de 1500 de lire, dar seller-ul a spus că nu vrea să îi vândă.

Air Max 1 x Parra ‘Burgundy‘ sunt printre cele mai căutate modele de Air Max și poate cea mai de succes colaborare dintre Parra și Nike (PS: feeder insider cu Parra soon).

Un line up plin de goodies a fost pachetul complet (până acum) de Air Jordan x Doernbecher. Nu îmi dau seamă ce este mai interesant, Yeezyurile și Mag-urile din spate sau line up-ul Doernbecher.

Doernbecher este un spital din Portland – Oregon, aproape de locul de naștere al brand-ului Nike. În fiecare an Nike lansează o capsulă de sneakersi și haine în colaborare cu Doernbecher, profitul fiind donat spitalului de copii. Colaborările sunt diferite fata de restul produselor Nike / Jordan, fiind mult mai playfull.

Cea mai mare surpriză a fost această pereche de Air Jordan IV x UNDFTD! Seller-ul a primit o ofertă pentru ei de 12k de lire, dar a refuzat.

Sneakersii s-au lansat în 2005, sunt printre cele mai rare perechi de Jordan iar, împreună cu Air Jordan 4 Eminem, cei mai râvniți Air Jordan 4. Pentru cei care nu știu, cutia metalică este de la Air Jordan 1 ’25th Anniversary edition‘, nu de la 4.

PS. Dati check la acest epsiod din Most Expensiv S**t pentru a afla mai multe despre ei:

Link pentru prima parte din review-ul despre Crepe City.

Nu uitați să dați like la O sole mio pentru mai multe știri despre sneakersi.

Leave a reply (we review all comments)