Golan & MuseQuartet, Moonsound, Victor Stancov, Eusebio Digital @ Colectiv

Golan & MuseQuartet, Moonsound, Victor Stancov, Eusebio Digital @ Colectiv
8 Mai, 21:00

Răsfăț muzical pentru papile cu estetică muzicală selectă și sunete calde născute din corzi atent mângâiate zboară în voie vineri, 8 mai, la Colectiv.

Golan & Muse Quartet, Moonsound, Victor Stancov, Eusebio Digital poartă răspunderea sunetelor care vă vor colora spiritele până-n zori.

Important de menționat este că față de ultima reprezentație Golan & Muse Quartet din Energiea, pe scenă vor urca încă patru instrumentiști cu tot atâtea vibe-uri fine.

Intrare: 20 lei

fb event

Colectivul GOLAN, originar din București, este compus din Alex, Mihai și Ernesto, trei băieți cu multe talente și abilități, dintre care la cele muzicale excelează – percuție, clape, trompetă, flaut, voce și platane la pachet. Proiectul ștrengăresc, denumit de băieți la caterincă o ”firmă muzicală”, a câștigat rapid teren, în anul 2014 regăsindu-se adesea pe line-up-uri de petreceri și concerte notabile.
Ei înșiși niște ”party people”, Golan-ii preferă să abordeze un pic diferit muzica electro produsă în România, dându-i un vibe visător, pe care te poți balansa în lumea ta, fie că o asculți acasă, la birou sau la concert.
Combinația șarmantă de instrumente live, electro-mixaje fresh și versuri sexoase, interpretate într-o tonalitate misterioasă, explică furtuna de aplauze și declarații de dragoste cu care sunt primiți la fiecare live act. Dăruind de fiecare dată o experiență acustică super-melodioasă, gașca de Golan-i muzicali prepară un mix de dance, electro, soul, cu influențe bossa nova căruia nu-i poți rezista.
https://soundcloud.com/golansound
https://www.youtube.com/golansound

Muse Quartet înseamnă Alina Horez (vioară I), Nicoleta Petre (vioară II), Maria Coltatu (violă) și Corina Ciuplea (Cello). Repertoriul lor este unul care acoperă o largă paletă de genuri muzicale și se pretează la foarte multe tipuri de evenimente. De la muzică clasică (Beethoven, Chopin, Schubert, Ceaikovski, Debussy și mulți alții) la Rock (Queen, Metallica, Bon Jovi, etc.). De la Jazz și Tangouri clasice, trecând prin coveruri reinstrumentate ale unor artiști internaționali (ABBA, Michael Jackson, Radiohead), până la soundtrack-urile celor mai îndrăgite filme.
https://www.facebook.com/MuseQuartet

Bogdan aka Moonsound a fost fascinat dintotdeauna de sunetul alternativ. Când era mic făcuse o adevărată pasiune din colecția proprie de casete, CD-uri și ulterior vinyluri, colecție pe care încă o îmbogățește și care se bucură de adevărate “comori” cu sonoritate rară.
Muzica electronică a fost următorul pas în viața, l-a marcat și a devenit principala metodă de expunere a ceea ce înseamnă ”MoonSound” astăzi, ca artist!
În 2006, a avut primul contact cu lumea de noaptea în club AVI-COLA (TG.Mur…es, România) după care au urmat numeroase apariții în țară cât și peste hotare (Spania, Bulgaria și Grecia).
În postura de DJ, MoonSound a fost invitat alături de nume mari ale industriei muzicale, conturându-și un portofoliu ușor de invidiat.
De amintit: SASH!, Andy Moor, ATB, AudioJack, Federico Locchi, M.A.N.D.Y. și lista ar continua cu câțiva reprezentanți de marcă ai scenei din România: Marika, Pagal, Adrian Eftimie, Optick, Vika Jigulina etc.
http://www.soundcloud.com/moonro
https://www.facebook.com/djmoonsound

Victor Stancov este un tânăr DJ și producător născut și crescut în București. A studiat arhitectură, de unde și afinitatea sa pentru artele plastice, design-ul și artele vizuale. În primii săi ani de studio a dezvoltate o pasiune pentru muzica și a decis să urmeze o carieră în domeniu. În ultimii ani a pus muzică alături de Butch, Radio Slave, Jori Hulkkonen, Charles Webster, Alexander Robotnick, Jimpster, Matthias Meyer, Patlac, Alex Niggemann, Milton Jackson, Shur-i-Kan, Roberto Rodriguez, Ben Westbeech, The Rapture, Tanner Ross, Thugfucker, Ian Pooley și mulți alții.
https://www.facebook.com/victorstancovro
https://soundcloud.com/victorstancov

EUSEBIO DIGITAL transmite emoții vii prin sunete care te electrizează instant și-ți poarta pașii într-o lume în care porii îți sunt dezmierdați.
https://soundcloud.com/eusebio_digital
http://www.residentadvisor.net/dj/eusebiodigital

Leave a reply (we review all comments)