1 MAI culinar @ Piscina Floreasca

1 MAI culinar @ Piscina Floreasca

1 MAI culinar @ Piscina Floreasca

1 MAI culinar @ Piscina Floreasca
1 Mai, 10:00-20:00

Piscina Floreasca redeschide sezonul estival pe 1 mai, odată cu lansarea ”Culinar”, o nouă serie de evenimente ce reunește gourmet-cosmopoliții sub umbrelele terasei urbane.

Prima serată ”Culinar” introduce în scenă Burgerz, seducătorii burgeri ce vor putea fi savurați începând cu 1 MAI și la Grădina Floreasca. Reţetele tradiționale americane, întregite cu cele mai bune ingrediente din bucătăria lumii, vor răsfăța papilele gustative pe coloana sonoră servită la pupitrul de pe terasă, în compania unei selecții șarmante de băuturi de la bar.

Gândit special pentru hedoniști, ”Culinar” propune o rețetă preparată la umbra serii cu cele mai alese delicatese, vinuri și muzici. Noul concept de eveniment va putea fi degustat bilunar alături de prieteni la Grădina Floreasca, dansând pe marginea piscinei, povestind la terasă sau relaxându-se pe baldachine.

la platane, răspunzători de muzica bună:
Alt OmAndrei Rotariureash,O.g. BoracDoar Bätz (Rotopercutor), jurjak.comOvidiu BraileanuBogdan Dragomir.

Piscina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Pationarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului. Piscina răcorasă, localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, este strânsă în brațe de Grădina Floreasca, terasă umbrită de copacii din inima parcului cu același nume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads