Designer’s Drive-in #10 @ Eclectico Studio

  • by
Designer’s Drive-in #10 @ Eclectico Studio

Designer’s Drive-in #10 @ Eclectico Studio

Designer’s Drive-in #10 @ Eclectico Studio
25-26 Aprilie, 11:00-20:00

Peste 20 de designeri români se reunesc pe 25 și 26 aprilie la o nouă ediție a pop-up shop-ului Designer’s Drive-in.

Designer’s Drive-in este un pop-up shop efemer cu o selecție de creatori, care, de 3 ani, aduc designul românesc mai aproape de public.

A zecea ediție a evenimentului va avea loc la Eclectico Studio (str. General Constantin Budișteanu, nr. 18), între orele 11.00 și 20.00.

Vor fi prezenți în cadrul pop-up shop-ului ACBC, Adelina Ivan, Affectif, Anastasia Orlov, Atinge Organic , Atu Body Couture, Carla Szabo, Claudia Castrase, Crepe Black Collar, Cristian Samfira, Fandacsia, Irina Marinescu, Lady Magpie, Lana Dumitru, Le Petit Indigent, Luviane Atelier de Parfumerie, Madeleine Artisan Jeweler, NN Cosmetics, NOON, Pam Pam Project, Patzaikin, Roxana Davidescu, Stereo Socks, Undress și Wild Olive.

Sâmbătă, pe 25 aprilie, de la ora 20.00, vom încheia ziua cu un live set al trupei Karpov not Kasparov.

Începând de anul acesta, fiecare ediție a pop-up shop-ului are câte un invitat special care provine din industria creativă conexă. Invitatul special al Designer’s Drive-in #10 este Fabrik, un atelier interdisciplinar care creează obiecte din hârtie folosind atât tehnici din sec. XV, cât și tehnologii moderne.

Eclectico Studio este o galerie de design și artă contemporană, care oferă o selecție unică de mobilier vintage și decorațiuni pentru interioare sofisticate, dar care în paralel funcționează și drept platformă pentru diverse expoziții de artă și design.

fb event

Leave a reply (we review all comments)