“OUL ALB” @ NEOGALATECA

"OUL ALB" @ NEOGALATECA

"OUL ALB" @ NEOGALATECA

“OUL ALB” @ NEOGALATECA
31 martie – 10 aprilie​,  12:00 – 19:00

TARG DE DESIGN

Din 31 martie pana pe 10 aprilie, NeoGalateca continua sarbatoarea primaverii cu un nou concept de salon cu vanzare, “Oul Alb”, dedicat perioadei Pascale si care va reuni pictura, sculptura, design vestimentar, bijuterie de autor, grafica, printuri, obiecte din ceramica si sticla, instalatii dar si oua… albe.

Descopera obiectele minimaliste inspirate de tema “Oul Alb” create de Iulia Costache, Raluca Buzura, Daniela Fainis, Magda Pelmus, Arh Daniel Bratescu, Andra Ghitulescu, Maria Zoltan, Wagner Arte si Povesti Frumoase, Ilina Schileru, Paul Popa, Ioana Stelea, Carla Szabo,Karakter, Iittala, Seletti, Leitmotiv, Izabela Mandoiu si Crepe Black Collar.

In gallery shop-ul NeoGalateca se intalnesc arta, obiecte home&deco si creatii vestimentare, toate imbracate intr-o aura de sarbatoare si asezonate cu flori.

Nu lipsesc nici surprizele dedicate clientilor fideli si iubitorilor de frumos si workshopuri de design floral sustinute de Andreea Banita pe 4 si pe 7 aprilie. Un punct de atractie este colectia de oua de strut si gasca sculptate de arhitectul Daniel Bratescu.

Oul Alb isi propune sa devina o adevarata traditie in seria evenimentelor initiate de NeoGalateca. In plus, manifestarea se inscrie in seria proiectelor care sustin talentele din designul romanesc, o initiativa in care galeria Galateca isi doreste sa investeasca pe termen lung.

Marti – vineri 12-20:00, Sambata 11:00-19:00

Intrare libera.

Leave a reply (we review all comments)