Hot Casandra – live @ Energia

Hot Casandra – live @ Energia

Hot Casandra – live @ Energia

Hot Casandra – live @ Energia
9 Aprilie, 21:30

În aprilie, proiectul Hot Casandra împlineşte 5 ani de existenţă. 5 ani de la prima piesă lansată, „Chroma”. 5 ani de synth-uri retro-romantice.

5 ani de colaborari şi reuşite, pe care îi aniversează la Energiea, loc care i se potriveşte şi prin care a mai trecut şi cu alte ocazii, cu un concert în formulă de trio, presărat şi cu ceva surprize, avanpremieră pentru ceea ce va însemna, de acum încolo, Hot Casandra.
facebook.com/hotcasandra
soundcloud.com/hot-casandra

Hot Casandra este născocirea lui Paul Ballo, un proiect care şi-a petrecut mai bine de jumătate din viaţă pe meleaguri britanice, exploatând emoţional muzica electronică, prin voce.
youtube.com/user/hotcasandra

De la „Chroma” la „Superstition”, ultimul single, Hot Casandra a păstrat direcţia muzicală, a înregistrat alături de Elena Vasilache, Selena sau soprana Bianca Ionescu, a lansat 3 EP-uri: „Early Nightmares”, 2011, „Julia”, 2012 şi „Getaway Heart”, 2013 şi a semnat o piesă, „Operatic Female Havin’ a Crack”, la Buddha Bar.

Al 5-lea an de muzică se arată a fi un milestone pentru proiect, care rămâne cu o voce predominantă, cea a lui Paul, şi revine pe scenă cu forţe proaspete, cu piese şi videoclipuri noi sau colaborări, de ce nu, surprinzătoare.
www.hotcasandra.com
www.energiea.ro

Accesul este liber.

fb event

Leave a reply (we review all comments)