OUT of CONTROL #04 – Mihai Barabancea

OUT of CONTROL #04 - Mihai Barabancea

OUT of CONTROL #04 - Mihai Barabancea

OUT of CONTROL #04 – Mihai Barabancea
6 Aprilie, 22:00

Invitatul celui de-al patrulea episod din seria de evenimente Out of Control este artistul vizual, antreprenor si filantrop Mihai Barabancea aka Alexandru Mironov. Timp de aproximativ două ore, Mihai va intra în postura de pastor muzical și ne va împărtăși – o parte – din obsesiile sale “melomantice” raportate la sad avantgarde / experimental hip hop / geek beats/ thug life / cloud rap / electronic rap / trap lords / internet rap / spacepimpin / chopped and screwed.

Din punct de vedere al fotografiilor sale, Mihai Barabancea vede mediul urban si inhabitorii sai intr-un mod absolut aparte si nu prea optimist dar hyper-realist. Absolvent al secției Foto-Video din cadrul UNArte București, lucrarile lui Mihai abordeaza subiecte precum comunitățile excluse/discriminate și valorile societății contemporane în raport cu marginile si limitarile ei.

A expus lucrari si instalatii in diferite locatii dar a pastrat cele mai buni imagini ordonate cu grija in photo-nuvela sa intitulata Rescrierea Secvenței.

fb event

Te asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.