Fierbințeanu “As Long As We Dance” Live­Set @ SubSol Bar

Fierbințeanu "As Long As We Dance" Live­Set @ SubSol Bar

Fierbințeanu "As Long As We Dance" Live­Set @ SubSol Bar

Fierbințeanu “As Long As We Dance” Live­Set @ SubSol Bar
3 Aprilie, 21:00

Vineri, 3 aprilie 2015, de la ora 21, SubSOL Bar (Str. Dem I. Dobrescu, 5) găzduiește “As Long As We Dance” cu Fierbințeanu. Live­setul va cuprinde melodii incluse pe recent­lansatul album Fierbințeanu ­ Massive Exposure, secvențe din release­uri anterioare (unele reorchestrate), precum și schițe sonore noi. La final va fi dance­party.

Fierbințeanu este un duo electro/experimental pop din București, format din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (computer, bas, voce). Muzica lor înglobează elemente pop, electro, psihedelic, noise, ambiental și colaj de sunete.

În 2012, Gabriela și Cristian Fierbințeanu au câștigat concursul de remixuri Antonin Dvorak, organizat de Centrul Ceh, iar în 2013 au cântat la Konzerthaus Berlin. Trupa a lansat independent un maxi­single, Love Goes Round In Circles (2011) și un dublu­CD, The Beauty Of Music (2012), ambele disponibile via Bandcamp. A urmat albumul Silence As Beauty lansat în 2013 la Local Records.

La sfârșitul lunii noiembrie 2014, Fierbințeanu au lansat albumul Massive Exposure, un extended LP cu 36 de melodii, printre care și deja cunoscutele I Want To Reach The Stars With You și Yvelines. La realizarea Massive Exposure au avut contribuții Alex Bălă (clape, tobe), Bogdan Stamatin (chitară, clape), Claudiu Ilariean (computer, chitară), Preda Ioan (chitară), Dan Michiu Dinescu (chitară, efecte), Cătălin Lungu (trompetă), Paolo Profeti (saxofon). Massive Exposure poate fi ascultat și cumpărat, digital sau în format CD, pe pagina de Bandcamp a formației.

Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate în România” ­ Dilema Veche

Fierbințeanu a făcut supradoză de pop” ­ VICE România

Fierbințeanu și albumul lor sunt un fel de artefact de pe fundul oceanului, o perlă la care ajung câțiva înotători stilați și aduc din întuneric ceva care merită transformat într­un altar de ciudățenie plăcută” ­ EclecticFM

Cristian Fierbințeanu face parte, împreună cu Alex Bălă, din duo­ul Plurabelle, care a lansat, în 2014, LP­ul Phantom Pyramid la label­ul francez Stellar Kinematics.
www.fierbinteanu.com
facebook.com/fierbinteanumusic

Intrare: un zambet
SubSol Bar
Str. Dem. I. Dobrescu 5
www.subsolbar.ro

fb event

1 thought on “Fierbințeanu “As Long As We Dance” Live­Set @ SubSol Bar”

  1. Pingback: feede live w/ Fierbințeanu | Feeder

Leave a reply (we review all comments)