Ora Pământului 2015 în București

Ora Pământului 2015 în București

Ora Pământului 2015 în București

Ora Pământului 2015 în București
28 Martie, 19:30-21:30

De șase ani, tradiția Earth Hour ne duce împreună în ultima sâmbătă din luna martie.

Sâmbătă, 28 martie, la 20:30, stingem luminile din case și ieșim la o alergare nocturnă, la o tură cu bicicleta sau o simplă plimbare simbolică prin oraș, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii. În loc să consumăm energie acasă, alegem să dăruim propria energie, în aer liber.

La București ne facem încălzirea mai devreme și ne dăm întâlnire la 19:30 în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle. Avem un întreg program de aproape două ore, fără surse de curent, dar cu foarte mulți prieteni aproape.

Începem prin a genera energie prin mişcările LIMITLESS, folosind putere corporală proprie, timp de jumătate de oră. Antrenorii LIMITLESS, împreună cu ambasadorul Earth Hour Zoli TOTH vor face pentru voi o demonstrație de exerciții fizice ușoare, pe care le veți putea executa chiar pe loc. Vorbim de mișcări de streching, ușor de executat în orice condiții. Recomandăm să veniți îmbrăcați lejer, chiar sport, pentru un plus de energie generată.

La orele 20:00 ne tragem sufletul și ne pregătim pentru stingerea iluminatului electric. Aprindem florile de lumină, lumânări gigantice produse cu migală de ASOCIATIA ATELIERE PROTEJATE.

La 20:30, după numărătoarea inversă, stingem luminile din jur și pur și simplu trăim Ora Pământului. Mişcăm curenţii de aer şi producem sunete de percuţie, alăturând focul plin de vigoare, cu un moment artistic integrat de tobe şi lumină, împreună cu drum ‘n’ fire (moment cercle) feat Emi & lazy shadows. Dacă ai în lista de lucruri de făcut „să cânt la tobe”, acum ai șansa: vom avea tobe pentru câțiva dintre voi și oameni pricepuți care să te ajute să scoți sunete chiar plăcute.

Dacă simți că nu poți sta pe loc, vom avea și câteva biciclete Pegas pe care le puteți închiria gratuit pe durata evenimentului.

Dacă totuși bibicleta nu ți se pare compatibilă cu o simplă tură în parc, te sfătuim să te alături grupului Adevărații VeloPrieteni, care plănuiesc o tură dedicată Orei Pământului. Punct de întâlnire: Parcul Izvor, orele 20:15. Punct de sosire: Parcul Herăstrău (direct în toiul petrecerii noastre), orele 21:00.

Să ne vedem cu bine!

Rămânem aproape și pe www.ora-pamantului.ro.

PS 1: Dacă plouă, te așteptăm oricum. Suntem hotărâți să rămânem afară de Ora Pământului, chiar dacă vom sacrifica unele elemente din program.

PS 2: Programul se poate îmbogăți și mai mult până sâmbătă.

#EarthHour #OraPamantului

Leave a reply (we review all comments)