Marussia regizat de Eva Pervolovici @ Cinema Studio

Marussia regizat de Eva Pervolovici @ Cinema Studio
28 martie, 20:00 (Avant-premiera)

Marussia”, un film de Eva Pervolovici, cu Drukarova Dinara si Marie-Isabelle Shteyman, produs de KINOELEKTRON. Proiectat în premieră la Berlinale în 2013, “Marussia” este un road-movie pe străzile Parisului, fără o destinație precisă. Relația între o mamă de origine rusă și fiica ei de 5 ani se răstoarnă, mama are nevoie de protecție și copilul devine mai matur și mai conștient de sine, de-a lungul unei rataciri pe străzi, în fiecare noapte sub un alt acoperiș, în compania altor persoane.

O imagine rece a Parisului “demitizat”, pentru a cita un spectator, constituie backdrop’ul călătoriei Marussiei alături de mama sa către “ceva minunat [care] ni se va întâmpla.”– Cristina (feeder)
În film îl puteți vedea pe Denis Lavant, care a jucat și în Holy Motors (2012), pe care dacă nu l-ați văzut, îl recomand.
Regizor: Eva Pervolovici
Scenariști: Monica Stan, Eva Pervolovici
Genul: Drama
Durata: 82 min.
Producător: KinoElektron
Perioadă filmare: Decembrie 2011 – Ianuarie 2012
Buget: 800,000 €

fb event

P.S. – anul trecut am fost la premiera filmului, în prezența regizorului Eva Pervolovici și a actorului principal, Dinara Durkarova. Ni s-a părut un film bun, care are o poveste super interesantă, așa că ne-am gândit să dăm share acestor informații realizând un interviu feeder insider cu Dinara Durkarova și un review.

Leave a reply (we review all comments)