Designer’s Drive-in #9 / Spring Edition @ 418 Contemporary Art Gallery

Designer's Drive-in #9 / Spring Edition @ 418 Contemporary Art Gallery

Designer's Drive-in #9 / Spring Edition @ 418 Contemporary Art Gallery

Designer’s Drive-in #9 / Spring Edition @ 418 Contemporary Art Gallery
28 – 29 Martie, 11:00 – 19:00

Pe 28 și 29 martie ne întâlnim la o ediție de sezon a Designer’s Drive-in.

Evenimentul, care de 3 ani reunește designeri de modă români într-un pop-up shop inedit, va avea loc la 418 Contemporary Art Gallery Bucharest (Str. Armașului, nr. 12, București), între orele 11-19.

Designer’s Drive-in Spring Edition va reuni 15 designeri români care vor prezenta colecții capsulă de sezon, special create pentru acest eveniment.

Designerii participanți la ediția de primăvară sunt: Adelina IvanAnastasia OrlovATU Body CoutureCarla SzaboClaudia CastraseCristian Samfira,Irina MarinescuLady Magpie, Lana, Le Petit Indigent, Madeleine, Noon și PATZAIKIN.

Aflat deja la a noua ediție, Designer’s Drive-in promovează designul românesc de modă și își propune să simplifice interacțiunea designer-consumator, să creeze o legătura vie între designer și public.

Începând cu această ediție, evenimentul va avea câte un invitat special care provine tot din industria creativă locală, nu din modă, dar din domenii adiacente modei. Este vorba despre colaboratori și apropiați ai proiectului Designer’s Drive-in, reprezentanți ai unor branduri creative valoroase.

Invitatul special al acestei editii este Eclecticó Studio.

418 Contemporary Art Gallery Bucharest a fost fondată în martie 2008 de către Dr. Joana Grevers, istoric de artă german de origine română și Guy K. Williamson, om de afaceri și antreprenor american. Galeria a fost creată pentru a servi drept canal pentru artiștii români, astfel încât lucrările lor să devină recunoscute pe plan internațional.

fb event

Leave a reply (we review all comments)