2 8 0 3 2 0 1 5 | TC + THE PROTOTYPES @ Arenele Romane

arena dnb 28 martie TC The Prototypes

arena dnb 28 martie TC The Prototypes

2 8 0 3 2 0 1 5 | TC + THE PROTOTYPES @ Arenele Romane
28 Martie, 22:00

Dupa o iarna lunga, in care highlight-ul a fost petrecerea de revelion, am revenit cu forte proaspete in 2015. Evenimentul care da startul noului sezon coincide cu venirea primaverii, inca un motiv pentru a ne intalni pe 28 martie. Artistii care vor fi alaturi de noi sunt, ca de obicei, unii dintre cei mai apreciati ai momentului in scena internationala.

Legendarul  producator britanic TC va imparti scena cu cel mai apreciat duo de drum and bass la ora actuala, The Protoypes, care au inclus arena dnb in turneul de promovare al albumului City of Gold.

TC este unul din rarele personaje din lumea muzicii electronice care au reusit sa imbine succesul mainstream cu o cariera solida construita in underground. Numele lui a devenit sinonim cu piesa clasica ‘Where’s my money?’ (remixat de Caspa), urmat indeaproape de piesele la fel de catchy ‘Jump’, ‘Rockstar’ si ‘Tap Ho’. In acelasi timp, TC si-a pus amprenta pe remixurile unor artisti emblematici ca Rihanna, Damian Marley & Nas si Tinie Tempah, care au facut inconjurul lumii. Ceea ce il face special e faptul ca nu a tinut cont de conventii si a cantat pe multe dintre piesele lui, ba chiar si pe albumul de debut al celor de la Pendulum, ‘Hold your colour’. E un obicei pe care il pastreaza si in ziua de azi: a contribuit cu vocals pe EP-ul de debut al Camo & Krooked si pe albumul cu numarul 2 al lui Subfocus  (‘Torus’). Nu e de mirare ca a primit pana acum numeroase premii, printre care ‘Breakthrough Producer’ si ‘Producer of the year’ in cadrul BBC Radio 1Xtra Drum & Bass Awards. Printre suporterii sai se afla dintotdeauna Pete Tong si Zane Lowe, care i-a acordat titlul de ‘Hottest record in the world’ in repetate randuri.

Dupa o ascensiune rapida in randul celor mai apreciati DJi si producatori, duo-ul The Prototypes au devenit numele-simbol al noii generatii de artisti drum and bass. Cunoscuti drept unii dintre cei mai fresh si talentati muzicieni aparuti in ultimii ani, s-au aflat de la inceput sub umbrela reputatului label londonez Shogun Audio. Sound-ul lor caracteristic big room este sustinut de artisti consacrati ca Andy C, Friction, Sub Focus, Roni Size, DJ Fresh si Pendulum, printre altii. Au atras atentia in 2010 cu imnul ‘Cascade’, iar EP-ul ‘Born to rise’ a spart sabloanele obisnuite ale materialelor de debut. Printre highlight-uri se numara si old-school rave mash-up-ul ‘Taking me over’, care a atins un numar impresionat de auditii la BBC Radio 1 datorita autoritatilor in materie de hituri, Zane Lowe si Annie NIghtingale. Celor doi nu le sunt straine nici colaborarile, lucrand pana in prezent cu nume grele ca Snoop Dogg, Ed Sheeran, Avicii & Sebastien si Modestep. Daca adaugam si prezenta constanta in playlisturile MTV Dance, e clar ca viitorul suna foarte bine pentru cei doi!

Alaturi de ei ii vom avea pe romanii DJ SNOW, Adnana Sun si Kevlar.

De visuals se va ocupa VLC.

Biletele in avans sunt 25 lei , disponibile la:
BOARDER’s (Bucuresti)
URBN (Bucuresti)
OLLIE GANG SHOP (Bucuresti)

La poarta, in seara petrecerii, vor fi 35 lei.

fb event

Leave a reply (we review all comments)