Hangout Music x Open Minds

Hangout Music - Crimelabs, Padre, Slimy @ Open Minds

Hangout Music - Crimelabs, Padre, Slimy @ Open Minds

Hangout Music – Crimelabs, Padre, Slimy @ Open Minds
27 Martie, 20:00

Vineri 27.03, ne adunam la Open Minds (livestream pe www.hangoutmusic.ro) pentru un Birthday Bash de sfert de secol al gazdei emisiunii Hangout Music x Open Minds, Slimy, care in schimbul urarilor cuvenite ne va oferi un set pe masura asteptarilor. Alaturi de el, ne incanta urechile invitatul nostru din Cluj Napoca, Padre si Crimelabs din Bucuresti oferindu-ne un “sneak peek” al EP-ului sau de debut ce reprezinta totodata si al doilea release pentru Hangout Music.

Crimelabs
soundcloud.com/crimelabs
facebook.com/pages/Crimelabs

Fire energica si versatila, ascultator de rock, metal, alternative, mai apoi hip-hop, trip-hop, breakbeat si interesat de jazz, soul si blues, Crimelabs din Bucuresti a inceput productia muzicala in 2009 luand elemente si idei din aceste genuri pentru a-si crea propriul sound. In 2010 dezvolta o afinitate pentru muzica electronica si incepe sa experimenteze cu drum and bass, dubstep, halfstep.
Incercand sa surprinda ascultatorul la granita dintre stiluri, Crimelabs ajunge la un compromis perfect, sau mai degraba o balanta muzicala pentru o minte deschisa. Aceste valori sunt intocmai inscrise in EP-ul sau de debut care va marca al doilea release al label-ului Hangout Music.

Padre
facebook.com/pages/Padre
soundcloud.com/padree-1

Popa Bogdan a.k.a Padre s-a simtit atras de muzica electronica in 2008 cand a ascultat pentru prima data drum and bass. Doi ani mai tarziu a dezvoltat o adevarata pasiune pentru muzica incepând sa mixeze genurile drum and bass si breakbeat, in prezent concentrandu-se doar pe dnb. A mixat in cluburi precum Setup (TM), Boiler Club (CJ), MIDI (CJ), fiind invitat si la evenimente si festivaluri ca Electric Castle, Student Fest Timisoara, Fanfest Rosia Montana si nu numai.
A fost pe scena alaturi de artisti precum: Chris.SU (HU), Dumsound&Bassline Smith(UK), Dillinja (UK), Big Bud (UK), Camo & Krooked (AU), B-Complex (SR), Jade (HU), BLU MAR TEN (UK), Paul SG (AU), SIGMA (UK), TC (UK), Alex Chronic, 3P, Dudawles, Dudu, Madliquid (Electronic Hunt), Atomic Midget, Flood, Jigga, Roman (Delision), Punct, MC Agent (Unusua Suspects), Diegys (Disco Bears), Bibanu, Limun, Djubei, Burner Green, Syneptic etc.
Este o prezenta frecventa la pupitrul “seratelor” din Cluj Napoca datorita mix-urilor sale cu piese sudate intre ele cu pasiune, ce provoaca oricare om din public sa-si uzeze opincile.

Slimy
soundcloud.com/slimy
www.facebook.com/slimyofficial

Din dorinta de a se exprima prin muzica, Slimy si-a construit un background in scena drum and bass in ultimii 4 ani: de la rezidenta cu Brusten in clubul Coolcat din Bucuresti, petreceri la Elektric Knights si Street Delivery, a impartit acelasi pupitru cu Mistabishi, Dudawles, Brusten si Archer la clubul Elephant, radio show-uri la Groove On si Radio3net, gazda la REC24 DJ Challenge, pana la a pune bazele Hangout Music si Bedroom Sessions.
Prefera sound-ul dark, tehnic, rolling din techstep/halfstep, cu influente neurofunk, dar in functie de energie si filmul creat, livreaza pertinent si muzica atmosferica, deep si deschisa precum autonomic, atmospheric dnb, future bass music. La petreceri ii place sa incerce muzica noua, fara sa uite insa de clasice. Acestea fac din Slimy un artist cu o viziune bine inchegata asupra culturii drum and bass, pasiunea si aportul propriu luand forma primului release in colaborare cu Brusten, la label-ul Clear Conceptions. Vizionar deci, si cu un potential remarcabil, Slimy reprezinta cu certitudine o gura de aer proaspat in scena drum and bass-ului romanesc.

Livestream 8:00 – 11:00PM www.hangoutmusic.ro
Acces Liber 8:00 – 01:00AM

fb event

Leave a reply (we review all comments)