CC @Colivia – weekend cu Funky Citizens

colivia

colivia

CC @Colivia – weekend cu Funky Citizens
27 – 29 Martie, 18:00 – 23:00

Weekend lejer, de primăvară, între prieteni.

CC vine de la creative commons, dar și de la Centru Civic, Casă Conspirativă sau Centru Comunitar. Colivia e atunci când 6+1 cetățeni funky populează o casă interbelică pe care o țin deschisă publicului aproape non-stop.

Vino în mica noastră utopie să vezi doar ce-i bun, frumos și util. Vino ca să pleci cu senzația că se poate și la noi. Vino mai ales pentru că faci parte din comunitatea Funky Citizens: trece-ne în CC oricând ai o idee demnă de acest spațiu deschis!

În weekend-ul 27-29 martie (re)deschidem Colivia ca experiment locativ și lucrativ: Daniel Vrăbioiu își doarme aici nopțile, iar, mai nou, Funky Citizens lucrează de aici zilnic.

Cuvinte cheie: deschidere, transparență, intimitate, much wow, vechi da’ nou, armonie, select.

PROGRAM (în curs de actualizare):

VINERI 27 martie:
18:00 – Prezentare și tur al casei. Jocuri, socializare
21:00 – DJ-ală

SÂMBĂTĂ 28 martie:
14:00 – degustare afinată bio grație maestrului Daniel
16:00 – Proiecție (TBC)
17:00 – Șuetă – „Mi-a șoptit o păsărică” (cu Codru Vrabie și Daniel Vrăbioiu)
19:30 – Chill session (ora de youtube)
21:30 – concert live The Rockafellas
23:00 – DJ-ală

DUMINICĂ 29 martie:
16:30 – Board games / tur prin cartier
20:00 – DJ-ală

SCURT/2
Colivia e un nod bine strâns, căci împletește armonios arta cu activismul. Suntem o mână de cetățeni vii, bine înfipți în viața publică. Vrem un trai bun și lin în frumoasa Românie – dar știm că nu ni se va da decât dacă îl cerem. Vrem să arătăm lumii ce înseamnă să fii un „funky citizen”. Avem acum spațiul nostru în care facem să fie bine pe toate palierele; salonul interbelic găzduiește concerte acustice, piese de teatru și orice-ți trece prin cap. Iar când nu găsești niciun evenimente cultural în calendar, să știi că Funky Citizens îți reprezintă interesele în meciul cu statul, luptând împotriva corupției, militând pentru legi și bugete făcute cu cap, în interesul cetățenilor, nu al politicienilor.

Ce-i al nostru e și al tău: vrem să facem din Colivie un spațiu al comunității celor interesați de frumos și de o țară bine guvernată. Vino să punem prima cărămidă în acest spațiu bine conservat, dar fără pic de conservanți sau aditivi. Vino să creștem organic, de jos în sus, grassroots. Vino să-ți regăsești sensurile, să facem niște fitness civic împreună! Vino să ne dezmorțim, de primăvară, să ne potrivim ceasurile și să ne sincronizăm frecvențele. Vino să socializezi cu oameni la fel de faini ca tine într-o atmosferă greu de simțit online.

eveniment în curs de actualizare

fb event

Leave a reply (we review all comments)