Sammy Dee & Dorian Paic, Cap b2b Tulbure @ Club Eden

Sammy Dee [Perlon / Ultrastretch] & Dorian Paic [Cocoon], Cap b2b Tulbure @ Club Eden
21 Martie, 22:00

Sammy Dee [Perlon / Ultrastretch]
Dorian Paic [Cocoon Recordings / raum…musik.]
Cap b2b Tulbure (ai citit feeder insider w/ TC Studio?)

Sambata 21 martie facem Haos in Eden cu doi dintre rezidentii Berlinului, mai exact Sammy Dee si Dorian Paic.

Cu o experienta mai mare de 20 de ani, Sammy Dee este “zambetul Perlon-ului”, alaturi de artisti precum Zip, Ricardo Villalobos, Sonja Moonear si multi altii, un fanatic al vinyl-urilor si fondatorul casei de discuri Ultrastretch, gata sa “perlonizeze” scena Bucuresteana dupa o absenta de aproximativ 2 ani.

Dorian Paic a fost scolit in pupitrul clubului Robert Johnson, iar la ora actuala, datorita viziunii sale in materie de muzica elecronica a devenit preferatul lui Sven Vath din rosterul Cocoon, confirmarea experientei acumulata de catre Dorian fiind prezenta sa constanta in pupitrul unor evenimente precum: Love Family Park, Time Warp, Cocoon Showcase, etc, sau propria casa de discuri “raum…musik”.

Atat Sammy Dee cat si Dorian Paic sunt doi artisti care au ce spune in materie de muzica electronica, iar in seara de 21 martie se vor afla pentru prima data in aceasta formula la noi in tara, urmand sa ne surprinda cu adevarat placut, in subsolul Palatului Stirbei, mai exact Club Eden. NU va faceti planuri pentru ziua de Duminica, deoarece de dimineata stafeta va urma sa fie preluata de catre Cap b2b Tulbure.

fb event

MORE INFO TBA…

Leave a reply (we review all comments)