THE INSTITUTE OF CHANGE @ Sala Stere Popescu

THE INSTITUTE OF CHANGE @ Sala Stere Popescu
19 Martie, 19:30

LIKE CNDB#1
Joi, 19 martie, ora 19.30, Sala Stere Popescu
THE INSTITUTE OF CHANGE

De/cu: Carmen Cotofana, Paul Dunca, Maria Mora, Ada Musat, Cristian Neagoe & Dionisie Lupu

Cu sustinerea Centrul National al Dansului Bucuresti

Spectacol prezentat in parteneriat cu Festivalul One World Romania

“The Institute of Change” a avut premiera in mai 2014 in cadrul Romanian Dance Showcase si a fost prezentat apoi la Centrul National al Dansului Bucuresti, la HAU2 – Hebbel am Ufer, Berlin in cadrul “25 Years After – Good Guys Only Win in Movies” (noiembrie 2014) si la Sala Radio, Cluj Napoca in cadrul Festivalului Temps d’Images (noiembrie 2014).

“Performance-ul dinamiteaza conceptiile rigide, promoveaza eliberarea eului de rigorile conventiilor sociale si de prejudecati. Ce identifica femeile, ce defineste barbatii? In ce mod schimbarea identitatii sexuale produce o mutatie esentiala in personalitate? Imaginand un laborator in care sexul se schimba la fel de simplu ca frizura, Paul Dunca si colegii sai (figuri si corpuri uluitoare – Carmen Cotofana, Maria Mora, Ada Musat, Cristian Neagoe, Dionisie Lupu) arunca o provocare: cati dintre noi am fi tentati sa ne reinventam, daca schimbarea de sex ar fi facila? Explorarea celuilalt sex si a altor tipuri de sexualitate flexibilizeaza granita intre feminin si masculin, dar si intre reticenta si aventura, intre prejudecata si eliberare, intre ego si conventie sociala. Publicul este luat ostatic pentru a fi eliberat de limitele autoimpuse. Rapitorii eliberatori sunt corpuri androginizate si chipuri depersonalizate, pigmentate cu mustata protestara care a cuprins lumea in urma cu citeva luni.”

Oana Stoica, Dilema Veche

Desi cu un vast istoric in domeniul operatiilor de remodelare a genului, THE INSTITUTE OF CHANGE sau Institutul Schimbarii este acum impotriva  metodelor chirurgicale si interventiilor medicale. Clinica ofera servicii de reeducare sexuala, tratament hormonal si procesare de gen prin noi interventii: expunerea totala scenica, dansul, performanta de gen, playback, cross dressing-ul, etc. Evenimentele de prezentare ale THE INSTITUTE OF CHANGE sau Institutul Schimbarii nu sunt simple spectacole cu public, ci platforme sociale cu aspect dinamic si de divertisment in jurul corpului, sexului si a schimbarii in general a lumii. Sub conducerea stricta a Dr.Pissadora Duncan institutul se deschide public in cadrul acestor intalniri de socializare prin corp si doreste sa dezvolte un public informat si, de ce nu, sa racoleze noi pacienti.

bilete: https://www.tomtix.ro/384

fb event

Leave a reply (we review all comments)