DJ Schmolli (AT) / Electrocord @ Otherside

DJ Schmolli (AT) / Electrocord @ Otherside
13 Martie, 22:00

Vineri, pe 13 martie, „mash-up” este expresia la ordinea zilei în OtherSide. Şi asta pentru că pupitrul din Brezoianu nr.4 găzduieşte unul dintre cei mai populari remixeri şi bootleggeri de pe continent: DJ Schmolli.

DJ Schmolli e un „must see” pentru amatorii de combinaţii muzicale neaşteptate, de la A la Z. Vine din Viena, iar principala sa ocupaţie, pe lângă producţie şi remixing, este să mash-up-uiască tot ce prinde, indiferent de genul muzical sau provenienţa sample-urilor. Coldplay cu Beach Boys, Daft Punk cu Queen, Johnny Cash cu… Family Guy. Pentru Schmolli nu există limite, iar cele peste 300 de „colaje” cu sute de mii de play-uri pe internet (https://www.youtube.com/user/djschmolli/videos) o confirmă.
A început să producă primele mash-up-uri în prima parte a anilor 2000, când încă activa ca muzician, iar din 2007 a deprins arta DJ-ing-ului împreună cu ceva experienţă la platane. A primit instantaneu rezidenţe în Munchen şi Frankfurt, iar în câţiva ani a mixat în Paris, Berlin, Moscova, New York, Los Angeles şi Rio de Janeiro, a ridicat festivaluri întregi în picioare şi a atras atenţia BBC Radio 1, Washington Post sau Toronto Star.

Alături de el: Electrocord (NotSoCommonDJ & The Basstard)

fb event

Ora: 22:00
Accesul prin Expirat
Happy Hours: 21:00-23:00 – King Size Drinks

Leave a reply (we review all comments)