Ilario Alicante, Luca Agnelli, JUST2, Ulises @ BlackOut

Ilario Alicante, Luca Agnelli, JUST2, Ulises @ BlackOut
6 Martie, 23:00

Techno-ul italian loveste Timisoara!

Vineri, 6 martie BlackOut ii aduce in premiera la Timisoara pe eroul Cocoon – Ilario Alicante si tanarul italian al carui techno zguduie peretii- Luca Agnelli.
Deja familiarizati cu locatia de la Bv. Vasile Parvan, nr 5, sunetul Funktion One ne va face sa vibram de fericire inca o data, iar proiectile ne vor purta intr-o frumoasa calatorie pe beat-urile muzicii incepand cu ora 23:00.

Ilario Alicante – IT [Cocoon recordings / Deep Moves.]
https://www.facebook.com/ILARIOALICANTEOFFICIAL

Luca Agnelli – IT [Etruria Beat / Desolat / Truesoul / Safari]
https://www.facebook.com/djlucaagnelli

JUST2 – RO [Toolroom / Stereo Productions / Suara]

https://www.facebook.com/just2official

Ulises – RO [L a u n m o m e n t d a t]
https://www.facebook.com/ulisesisthere

fb event

Pentru Dj-ul si producatorul Ilario Alicante tot succesul sau se rezuma la un singur lucru : a inceput ca si clubber, inca se considera clubber si intotdeauna pastreaza acea conexiune vitala cu ringul de dans.
Ilario Alicante este cel mai tanar dj care a pus muzica la celebrul festival Time Warp, la numai 15 ani. De atunci a intrat sub aripa protectoare a lui Sven Vath si totodata in famila Cocoon, ajungand ca la varsta de 26 de ani sa puna muzica la cele mai mari festivaluri de muzica electronica din lume.

Luca Agnelli, tanarul din Tuscana, are un stil unic prin care transmite pasiune si adrenalina, vise si emotii.Nu isi clasifica sound-ul specific ca avand limite precise, dar e destul de evidenta combinatia intre radacinile puternice ale house-ului, cu techno-ul contemporan si cu inflexiuni deep.
In momentul de fata Luca Agnelli este unul dintre cei mai ravniti tineri italieni in lumea-ntreaga si de fiecare data umple sala-n care pune muzica pana la refuz.

JUST2 este unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din Romania, piesele lor facand parte din repertoriul obisnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joris Voorn. In 2011, o noua poveste se infiripa pentru cei doi, reusind cu ajutorul lui Luca M, unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai acestui proiect, sa deschida propria casa de discuri, Get Funky Music, sub egida careia au semnat artisti de renume, precum David Herrero, Hollen, Tube & Berger, Mario Ochoa, Mikalogic, Fabian Argomedo si multi altii.

Last but not least, Ulises cocheteaza cu muzica electronica de prin anul 2010, cand i-am auzit pentru prima oara set-ul in cadrul festivalului JEMF.De atunci a pus alaturi de nume mari precum : NTFO, Alex Niggemann, Mihai Popoviciu.

Exact ca un labirint Blackout devine locul in care te poti pierde cu usurinta, poti evita orice te epuizeaza si mai ales poti lua parte la ceva “Out of the oridinary”.Astfel ai sansa sa descoperi o cu totul alta fata a vietii de noapte din Timisoara.

Biletele au fost in vanzare prin reteaua bilete.ro, organizatorii incepand numaratoarea inversa .
15 ron – 200 buc perioada 14.02 – 21.02
18 ron – 200 buc perioada 21.02 – 06.03
20 ron inainte de 00:00
30 Ron dupa 00:00

Pentru bilete în avasn și rezervări sunați la: +40 745 044 515

http://www.blackout.events/
https://www.facebook.com/blackout.ro

Leave a reply (we review all comments)