Vlad Dobrescu, Cypher, Ras T & Drei @ 11:47 1 Year Anniversary, hosted by Frontline Crew!

Vlad Dobrescu, Cypher, Ras T & Drei @ 11:47 1 Year Anniversary, hosted by Frontline Crew!
4 Martie, 22:00

Frontline Crew are plăcerea să vă invite miercuri, 4 martie, la petrecerea aniversară a proiectului 11:47. Evenimentul marchează 1 an de când 11:47 are loc aproape în fiecare miercuri, în clubul Hangover din București. Pentru a marca în agendă reușita așa cum trebuie, Frontline Crew a pregătit un party de zile mari, cu muzică pe care nu o vei auzi la radio, dar pe care vei dansa până dimineața.

Vlad Dobrescu, invitatul special al serii (DJ set), va asigura cea mai tare muzică pentru dans, alături de cei 3 DJ rezidenți 11:47 – Cypher, Ras T și Drei. Bineînțeles, Frontline Crew se ocupă de atmosferă; cu cyphere, cele mai bune shot-uri, Hip-Hop și alte filme; party-ul se anunță a fi „ALL OUT MAYHEM”!

Se face un an de când am început 11:47. 12 luni cu multe tripuri, mult dans, muzică marfă, oameni marfă și un vibe nebun. Mulțumim că ne sunteți alături de 1 an, BIG big up Hangover Club fiindcă ne puneți acoperiș pe haos în fiecare săptămână!” – Frontline Crew

Așadar, miercuri, 4 martie, începând cu ora 22.00, Frontline Crew vă așteaptă să petreceți cu cei mai talentați dansatori din București, dar și cu cei mai faini party-goers puși pe haos, numai la 11:47 1 Year Anniversary!

Vlad Dobrescu, Cypher, Ras T, Drei; hosted by Frontline Crew
11:47 1 Year Anniversary
Miercuri, 4 martie, ora 22.00
Hangover Club (Str. Selimbar, nr. 1, în spatele Spitalului Colțea)
Party
Intrare liberă​

fb event

Leave a reply (we review all comments)