Riddim Tuffa @ Swap

  • by

Riddim Tuffa @ Swap
28 februarie, 22:00

Riddim Bandits prezintă:

RIDDIM TUFFA [UK]

Kaya Foundation [RO]
Irie Warriors [RO]
Dubwizard [NL / RO]
King Julien [RO]
Cats van Bags [UK / RO]
DJ RootBwoy [RO]

Locație: SWAP
Adresa: Șoseaua Mihai Bravu nr 32, București
Suport: 20 Lei (doar la intrare, în seara evenimentului)

RIDDIM TUFFA [UK]
http://www.riddimtuffa.co.uk/
https://www.facebook.com/pages/Riddim-Tuffa-Sound-Production/133075433415355

Pentru prima oară în București, Riddim Tuffa reprezintă un duo de producători și dj din Edinburgh, Scoția.

Aceștia au devenit cunoscuți datorită producțiilor proprii , dar și a party-urilor organizate cu invitați precum Mungo’s HiFi, Benny Page, Congo Natty, O.B.F, Radikal Guru, Jahtari, Earl 16, Robert Lee, Daddy Freddy, YT sau Kenny Knots.

În studio au colaborat cu Little Kirk, Brother Culture, Blackout JA, Steppa Style, Lt. Stitchie, Gosple Fish, Solo Banton, King General, Shanty D, Parly B sau El Fata.

La București crew-ul Riddim Tuffa va fi reprezentat de către Adam.

KAYA FOUNDATION [ROM]
http://kayafoundation.blogspot.ro/

Kaya Foundation este unul dintre primele crew-uri de reggae din România. Încă din 2008, Kaya Foundation sunt prezenți la majoritatea evenimentelor de acest gen.

În 2009 au construit primul sound system din țară (Kogaion Sound System) și au pus bazele festivalului ONE LOVE, primul eveniment anual dedicat muzicii reggae și culturii sound system.

IRIE WARRIORS [ROM]
https://www.facebook.com/IrieWarriors

Irie Warriors, adică Dani și I-Sheba, se numară printre principalii promoteri de muzică și cultură dub / reggae din România.

Muzica propusă de Irie Warriors îmbină atât piese clasice cât și piese noi în stilul sound system, care te poartă într-o călătorie de la începuturile reggae la rub a dub, de la dancehall digital la one drop și de aici la uk dub.

Grupul a construit cel de-al doilea, și probabil cel mai puternic soundsystem din România și organizează de câțiva ani festivalul Reggae Pon Di Hills de la Teliu, din județul Brașov.

DUBWIZARD [NL/ RO]

https://www.facebook.com/Dubwizard

https://www.facebook.com/pages/DuBWiZaRd/154734284624948

Dubwizard s-a născut în Rotterdam, Olanda, dar este prezent în România de mai mulți ani de zile. Dubwizard a reușit să pună pe picioare mai multe party-uri reggae care s-au desfășurat constant în Cluj-Napoca.

Nu vă lăsați induși în eroare de numele său! Dubwizard abordează în mixurile sale pe lângă piese dub și selecții reggae sau jungle.

KING JULIEN [ROM]
https://www.facebook.com/kingjulienselecta

King Julien este selecta pe scena reggae din România începand cu anul 2012. De asemenea, el este membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien este capabil să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, datorită seturilor antrenante pe care le propune.

CATS VAN BAGS [UK / ROM]

Cats Van Bags este un român stabilit în Londra de o bună perioadă de timp, iar pasiunea acestuia pentru muzică se materializează prin colecționarea de discuri specifice genurilor dub, roots reggae, early dancehall, digital sau chiar ragga jungle și hip-hop.

DJ ROOTBWOY [ROM]
https://www.facebook.com/dj.rootbwoy

DJ RootBwoy este un DJ cu o viziune contemporană, îndrăgostit de muzica reggae, dub, rootstep și jungle.

Prezent pe scena reggae autohtonă încă din anul 2012, DJ RootBwoy s-a remarcat atât prin versatilitatea sa, combinând o multitudine de stiluri ale genului reggae, cât și prin faptul că seturile sale includ cele mai noi apariții de label-uri majore ale scenei reggae contemporane precum Scotch Bonnet, Reggae Roast, Steppas Records sau Jahtari, pentru a numi doar patru.

fb event

Leave a reply (we review all comments)