Dena (live), Rekabu & Sillyconductor, Dar Adal @ Control


Dena (live), Rekabu & Sillyconductor, Dar Adal @ Control
27 Februarie, 22:00

Dena (live)
Rekabu & Sillyconductor
Dar Adal
visuals by Glue Eyes

S-a născut în Bulgaria și cântă despre bani, piscine și diamante. Nimic nou până aici. Doar că numele ei a ajuns peste tot în blogosferă, unde i se zice “Dena from the block” sau “MIA din Balcani”, iar printre idolii ei, alături de J Dilla, se numără și Sun Ra. That’s news!

Deși s-a mutat și a studiat la Berlin din 2005, DENA este probabil singura producție din Europa de Est care a reușit să răvășească publicațiile hip cu aparițiile ei bling și producțiile în care hip-hop-ul de inspirație nouăzecistă se combină în stil personal cu beat-urile balcanice și vocea de outsider-rapper, departe de a fi un gag pop sau un tribut naiv și flashy la altarul hip-hop-ului american. The Guardian scria încă din 2012 la rubrica New Band of The Week “she’s so now or now-ish”, ca urmare a colaborării cu The Whitest Boy Alive la videoclip-ul “Cash, Diamonds and Swimming Pools”, iar Pitchfork i-a confirmat albumul “Flash” în 2014, titrând, printre altele: “There’s a sense that DENA earned her sly stripes because she’s a true music nerd.”

Pe scurt, după o amânare care ne-a dat emoții, DENA cântă la Control pe 27 februarie. Îi punem la dispoziție trei băieți care împărtășesc cu ea aceeași relație “inside out” complicata cu culturile ghetto-pop, Rekabu & Sillyconductor la warm up și Dar Adal la after.

http://denafromtheblock.com/
https://www.facebook.com/denafromtheblock

Intrare 15 LEI
fb event

feeder sound 12 w/ Dar Adal – Obsidian

1 thought on “Dena (live), Rekabu & Sillyconductor, Dar Adal @ Control”

  1. Pingback: Golden Ticket W45 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)