SHARAM JEY, ADRIAN EFTIMIE, Moonsound, Radu Crisan, Radu Mischie @ The Ark

  • by

SHARAM JEY, ADRIAN EFTIMIE, Moonsound, Radu Crisan, Radu Mischie @ The Ark
21 Februarie, 22:00

Sâmbătă, 21 februarie, de la 22h, te invităm într-o călătorie în spațiu, un concept îndrăzneț de Party Mash-up inițiat de Pin Ups, powered by Madame Pogany.

Prezenta DJ-ului și producătorului german Sharam Jey [Bunny Tiger Record Label] în line-up-ul serii îndulcește beat-ul techno & deep house cu ritmuri funk & nu disco, completând astfel set-urile lui ADRIAN EFTIMIE și MOONSOUND, nume cunoscute ale scenei electro bucureștene.

Warm-up & after: RADU CRISAN & RADU MISCHIE
(DJ rezidenți Madame Pogany).

Acces: 30 RON
Biletele sunt disponibile și în avans, prin rețeaua EVENTIM – BUY HERE: http://goo.gl/slCXMK

Open doors: 22:00h

Locatie: The Ark, Str Uranus, nr. 150, Bucuresti

Info & RSVP:
Tel: 0735 091 532
www.facebook.com/madamepogany
www.facebook.com/pinups.ro

SHARAM JEY [Bunny Tiger/ DE]

Când vine vorba de “dance music” cei mai mulți tind să oprească playlistul dând vina pe un beat repetitiv, pe un sound lipsit de strălucire. Asta se întâmplă deoarece sunt puțini DJ/producători care reușesc să se păstreze creativi, să își dezvolte sound-ul care i-a consacrat prin crafting și inovație în încercarea de a se apropia de public. Asta e ceea ce face SHARAM JEY cel mai bine: “TAKE IT TO THE MASSES!”

DJ SHARAM JEY a pornit la drum la începutul anilor ’90. A produs două albume de studio și diverse alte mix-compilations, în total peste 100 de lansări realizate împreună cu unele dintre cele mai cunoscute Record Labels: KING KONG RECORDS, PLUS NERVOUS RECORDS, OFF RECORDS și multe altele.

În tot acest timp SHARAM JAY lucrează intens la remix-uri ale unor nume celebre cum ar fi Moby, Gossip, Faith No More, Faithless, Diplo & Don Diablo, Mason & Roisin Murphy… ca să amintim doar câteva.

Ultimul label cu care a semnat SHARAM JEY in anul 2013 – BUNNY TIGER -, l-a propulsat în Top10 Beatport și asta în mai puțin de un an. Au urmat imediat 5 piese care au ajuns No.1 și 20 de piese care au intrat în Top10 pe Beatport Nudisco Chart.

https://soundcloud.com/sharamjey
http://www.facebook.com/dj.sharamjey

ADRIAN EFTIMIE

https://soundcloud.com/adrianeftimie
http://www.facebook.com/adrianeftimie

MOONSOUND

http://www.facebook.com/djmoonsound
http://www.soundcloud.com/moonro

RADU CRISAN

http://www.facebook.com/radu.crisan.16
https://soundcloud.com/raducrisan

RADU MISCHIE

Leave a reply (we review all comments)